fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Maybelline Sky High Mascara

Maybelline Sky High Mascara

Je kunt de lancering van deze nieuwe mascara van Maybelline niet gemist hebben. Ik heb de mascara heel veel voorbij zien komen in reclames, zowel op tv als op social media. De volledige naam van het product is de Maybelline Lash Sensational Sky High Cosmic Black Mascara. Voor het gemak noem ik hem in dit artikel de Maybelline Sky High Mascara en uiteraard ga ik je er alles over vertellen. Lees je mee?

Maybelline Sky High Mascara

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

De Lash Sensational lijn van Maybelline ken je vast wel. De Sky High mascara is een nieuwe mascara in deze lijn. Dit is de Cosmic Black variant met intens zwarte pigmenten voor meer diepte en glans. Je hebt in deze lijn ook nog de Very Black en de Very Black waterproof welke te herkennen zijn aan de roze verpakking. Qua vormgeving is er voor deze Cosmic black variant gekozen voor een mooie roze, metallic kleur qua letters en zwart huls. Ik vind het er tof uitzien. Deze mascara valt zeker op in het schap!

Maybelline Sky High Mascara

Maybelline belooft een lengte mascara met intens volume met intense zwarte pigmenten. De naam ‘Sky High’ zegt het natuurlijk al, met deze mascara doelt Maybelline op lengte. Oftewel: je wimpers worden Sky High! De formule bevat bamboe-extract, zodat je wimpers eindeloos lang worden zonder ze te verzwaren.

Maybelline Sky High Mascara

Het borseltje is flexibel en kunststof en loopt qua vorm een klein beetje taps toe. Na het zien van het borsteltje ben ik gelijk extra nieuwsgierig. Dit soort borsteltjes vind ik zelf namelijk altijd erg fijn omdat je echt bij de aanzet kunt komen en hiermee dus de kleinste haartjes mee kunt nemen. Daarnaast kun je, vind ik, met kunststof borsteltjes je wimpers beter ‘kammen’ en dus separeren en meer kracht zetten voor extra lengte en volume.

Maybelline Sky High Mascara

Maybelline sky high mascara review: is het de hype waard?

Is deze Maybelline Sky High Mascara de hype waard? Ja! Zie je het resultaat op mijn wimpers? Ik vind dit echt een prachtig resultaat. Mijn wimpers zijn lang van zichzelf en ik vind ook vooral de lengte het belangrijkst. Ik vind het prettig als mijn wimpers mooi gesepareerd zijn en niet aan elkaar geplakt als spinnenpoten. Daarnaast zit er een mooie krul in en zie je een goed resultaat tussen voor- en na. Ik ben enthousiast en zou deze mascara absoluut opnieuw kopen.

Je koopt deze mascara van Maybelline voor € 13,99 bij Douglas

Draag jij iedere dag mascara?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: