fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Midi jurk van Juffrouw Jansen

Midi jurk van Juffrouw Jansen

Oh girls, ik heb zo’n leuk nieuw merk ontdekt, namelijk Juffrouw Jansen. Eerlijk is eerlijk, ik had nog nooit eerder van het merk gehoord maar ik ben positief verrast. Bij het merk mocht ik namelijk een jurk uitzoeken en die laat ik je in dit artikel graag zien. Ben jij benieuwd naar mijn gloednieuwe midi jurk van Juffrouw Jansen? Lees gezellig mee.

Juffrouw Jansen midi jurk

Hoe gezellig en fleurig is deze jurk van Juffrouw Jansen? Ik werd er echt direct super vrolijk van. Mijn ouders waren het afgelopen weekend 40 jaar getrouwd en we hadden een gezellig feest met de familie. Het zonnetje scheen en dus dacht ik: Dit is de perfecte gelegenheid om deze nieuwe jurk aan te trekken.

Het is een blousejurk met een bloemendesign. De kleuren zijn een afwisseling van rood, roze, oranje, zwart en beige. Echt een fantastische, fleurige print! Het is een midi jurk met een strikceintuur en een knoopsluiting. Hij heeft een mooie kraag en losvallende driekwartmouwen. Oh en weet je wat het meest geweldige is aan deze jurk? Hij heeft steekzakken. Hoe briljant?

In deze outfit combineer ik deze jurk met beige details. Ik draag mijn beige, hoge laarzen van het merk Shoecolate. Daarnaast draag ik een beige tas van Cowboysbag. Deze heb ik overigens wel gepimpt met een nieuwe strap van  @la.natelier. Verder draag ik gouden sieraden en mijn zonnebril is van het merk Guess. 

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe jurk. Voor deze feestelijke gelegenheid heb ik hem dus op deze manier gestyled. Maar ik weet zeker dat ik hem in de lente en zomer ook meer casual ga dragen met toffe sneakertjes of sandalen. Daarnaast weet ik ook 100% zeker dat hij lekker mee gaat op vakantie. Ik kan niet wachten!

Deze Midi jurk van Juffrouw Jansen koop je voor € 169,95 (o.a. verkrijgbaar bij Omoda)

Wat vind jij van mijn nieuwe midi jurk van Juffrouw Jansen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen.

Delen: