fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Duurzaam voer voor je hond

Duurzaam voer voor je hond

Duurzaamheid, we kunnen er natuurlijk niet meer omheen en dat is maar goed ook. Ik probeer in het dagelijkse leven steeds vaker te kiezen voor een goede en duurzamere optie en hier dus bewuster mee om te gaan. Een aantal jaren geleden heb ik Goood Petfood ontdekt. Zij verkopen het meest duurzame hondenvoer. Ben jij op zoek naar Duurzaam voer voor je hond? Lees dan zeker verder.

Duurzaam hondenvoer

De gezondheid van je hond staat natuurlijk voorop. Wij kregen Spyke 6 jaar geleden en toen was hij 8 weekjes oud. Oh wat was het toch een mini schatje. Ik kan nog zo genieten van foto’s van toen! Inmiddels is Spyke een grote, Mechelse herder en mijn vriend sport veel met hem. Het is dus belangrijk dat hij goede voeding krijgt en goed op gewicht zit.

Toen wij Spyke kregen namen wij het voer van de fokker over. Dit was uiteraard puppyvoer en zodra Spyke begon te groeien zijn wij gaan kijken naar ander voer. Een jonge hond heeft andere behoeftes in voer dan een puberende of volwassenen hond. Na een flinke zoektocht kwamen bij uit bij Goood Petfood en wij geven sindsdien droogvoer en natvoer aan Spyke van dit merk. Aan de vacht, het gewicht en de ontlasting van je hond kun je de reactie op voedsel goed in de gaten houden. Spyke reageerde meteen super goed op deze combinatie en sinds hij volwassenen is zijn wij niet meer van deze combinatie afgeweken.

Goood Duurzame Insecten

Goood Petfood heeft laatst Goood Duurzame Insecten geïntroduceerd. De nadruk ligt echt op duurzame en gezonde voeding voor jouw viervoeter en is verrijkt met haver, wortel en pastinaak. Eiwitten zijn belangrijk voor jouw hond en normaliter wordt er vlees en vis gebruikt als eiwitbron. Goood Petfood gebruikt hiervoor echter insecten omdat die minder water, land en voer nodig hebben om te produceren.

Wat goed is om te weten is dat dit voer vrij is van tarwe en geschikt is voor gevoelige huisdieren.

Omdat Spyke altijd heel goed reageert op het droogvoer van Goood Petfood durfde wij hem ook te introduceren aan deze Goood Duurzame Insecten. Spyke reageert op dit droogvoer net zo goed als op al het andere droogvoer van Goood Petfood. Nu vinden we het weleens fijn om af te wisselen zodat Spyke ook andere smaken heeft. Goood Petfood heeft naast insecten ook de smaken Lam, Forel en Kip.

Oh en goed om te weten is dat Goood Petfood ook snacks heeft! Ze hebben de smaken Lam, Forel, Kalkoen en Vega en Spyke vindt ze heerlijk! 

Heb jij een hond? Zo ja, heb jij duurzaam voer voor je hond? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: