fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

The Body Shop Luscious Lychee Eye Sheet Masks

The Body Shop Luscious Lychee Eye Sheet Masks

Een aantal keer per jaar brengt The Body Shop een Limited Edition uit. Dit voorjaar komen zij op de markt met twee limited lijnen, namelijk Luscious Lychee en Zesty Lime Blossom. Ik heb beide lijnen ontvangen en ik kan je vast zeggen, ze zijn top! Het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was is de The Body Shop Luscious Lychee Eye Sheet Masks. Daar vertel ik je in dit artikel alles over. Lees je mee?

Eye Sheet Masks van The Body Shop

Laten we het eerst even hebben over de vormgeving. Eerlijk iseerlijk, die is toch amazing? Typisch The Body Shop maar zo lekker fleurig en fancy. Het schreeuwt echt de lente en het voorjaar uit. Heerlijk!

Het product is dus een oogmasker en geen oogpads. Dit viel me eigenlijk meteen op. Ik ben namelijk wel sheetmaks voor hele gezicht gewend of oogpads voor onder de ogen maar een oogmasker is voor mij echt nieuw. Dit oogmasker van The Body Shop is doordrenkt met een hydraterend serum verrijkt met lychee-extract en verkoelende, biologische Community Fair Trade-aloë vera uit Mexico.

Het is niet alleen een verfrissend sheetmasker maar ook een verkoelend oogmasker. Op de huid voelt het namelijk aan als -1ºC. Bijzonder hè? Ook dit heb ik, als ik eerlijk ben, nog niet eerder gehoord. Om het masker te testen heb ik even heerlijk een me-time momentje genomen in een warm bad. Heerlijk badschuim, een geurkaars erbij en dit oogmasker van The Body Shop. Genieten!

Luscious Lychee Eye Sheet Masks review

Gebruiksaanwijzing

  • Ontvouw het masker
  • Breng aan en geniet 15 minuten van het masker
  • Verwijder het masker en masseer overtollig serum in de huid

De gebruiksaanwijzing is zoals we gewend zijn bij een sheetmasker. Ik haal het masker uit de verpakking en voel me bijna een Ninja Turtle. Eerlijk is eerlijk, het masker ziet er best wel grappig uit zo toch? Haha! Na het aanbrengen voel ik eigenlijk vrij snel dat het inderdaad een verkoelend effect heeft. Niet vervelend maar juist meer verfrissend. Het masker zelf ruikt heerlijk fruitig en ik vind het eigenlijk wel fijn dat de hele huid rondom de ogen wordt verzorgd. Ik heb absoluut genoten van het masker en na gebruik voelde mijn huid heerlijk fris, ontzettend verzorgd en minder poofy aan. Ik ben blij één verpakking twee maskers bevat en ik er dus nog eentje heb. Dit is namelijk echt top om te gebruiken vóórdat je je gaat klaarmaken voor bijvoorbeeld een avondje stappen. Ik ben er absoluut blij mee en ga deze zeker opnieuw kopen.

Dit The Body Shop Luscious Lychee Eye Sheet Masks kost € 5,- en daar kun je dus twee keer mee doen. Uiteraard te koop bij The Body Shop! 

Heb jij weleens een oogmasker geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: