fbpx
217   224
90   252
60   127
15   202
67   394

Nieuwe sportoutfit van Stronger

Nieuwe sportoutfit van Stronger

Oh yes! Het is weer zover, ik heb een nieuwe sportoutfit van Stronger. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op het merk en in dit artikel show ik jullie graag mijn nieuwe outfit. Let´s go! 

Nieuwe sportoutfit van Stronger

Stronger heeft altijd onwijs toffe collecties. Eigenlijk komen ze iedere maand wel uit met toffe nieuwe kleding in de leukste printjes. Maar ze hebben, naast deze wisselende collecties, ook een vaste collectie met prachtige basis items zoals sportleggings en sporttops. Ik besloot dit keer te gaan voor de sharp set welke bestaat uit een sharp legging en een sharp cropped long sleeve in het zwart.

De Sharp Cropped Longsleeve is een prachtige sporttop met een hoge hals en lange mouwen. Hij valt, zoals de naam al suggereert, cropped en sluit mooi aan op het lichaam. Op de linkermouw staan de welbekende Stronger strepen. De top zit strak maar door vierweg-rektechnologie is hij super flexibel en geeft hij alle bewegingsvrijheid. Ik draag hem in maat S en je koopt hem bij Stronger voor € 59,-

De Sharp Leggings heeft een hoge taille en op de band staat Stronger herhaalt. Op het linker bovenbeen staan de welbekende Stronger strepen. Ik ben 1.78m. en hij valt voor mij perfect qua lengte. De legging is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zo rekbaar dat je hem nauwelijks voelt zitten. Boven de billen zit een zakje voor bijv. je sleutels of je telfoon. Ik draag deze Sharp Legging in maat S en je koopt hem bij Stronger voor € 89,-

Oh en het vest wat ik om mijn schouders heen heb geknoopt is de Energy Zip Hoodie in de kleur Passion Flower. Oh my, dat is ook zo’n toppertje! Ik heb deze als set dus ook de heerlijke joggingsbroek erbij. Ik leef erin, haha! Je koopt deze zip hoodie voor € 89,- bij Stronger.

Ik heb heel wat sportkleding van Stronger en het merk heeft mij nog nooit teleurgesteld. Alle items draag ik in de maat S en ze zitten altijd als gegoten. Het fijne is dat ze een range hebben van XXS tot XXL.

Stronger kortingscode

Het leuke is dat ik een hele fijne Stronger kortingscode voor je heb. Met de code lindsey20 krijg jij 20% korting bij Stronger.

Dit is mijn nieuwe sportoutfit van Stronger. Heb jij sportkleding van Stronger in je stash?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: