fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Nieuwe sneakers van Maruti

Nieuwe sneakers van Maruti

Ken je het merk Maruti? Nee? Lees dan snel verder! Het is namelijk een schoenenmerk met echt een fantastische lente/zomer collectie. Deze collectie bevat voornamelijk slippers, sandalen en sneakers. Van het merk heb ik prachtige sneakers mogen ontvangen. In dit artikel vertel ik je natuurlijk alles over mijn nieuwe sneakers van Maruti.

Nieuwe sneakers van Maruti

offwhite sneakers MONA

Vorige week besprak ik op mijn blog de sneakertrends 2023 voor dames. In dit artikel kwam naar voren dat onder andere hoge sneakers, ook wel high-top sneakers, op dit moment onwijs on trend zijn. Een trend die is begonnen bij het Nike Air Jordan model en inmiddels door heel wat merken is opgepikt. Ik vind zelf hoge sneakers heel tof en stoer en draag ze graag. Vandaar dat mijn keuze bij Maruti ook ging naar een hoge sneaker.

Om precies te zijn is dit offwhite sneakers MONA. Ik heb ze in de kleur lila maar het leuke is dat Maruti deze sneakers echt in heel veel verschillende kleurstellingen heeft. Van beige en offwhite tot oranje en groen. Ik koos voor lila omdat ik simpelweg nog geen sneakers in mijn stash had met deze kleuren. Een super leuke toevoeging dus.

High-top sneaker

Deze MONA sneaker bestaat uit een mix van suède en leder. Maruti kenmerkt zich door de pixel details en ook deze zijn aanwezig in deze sneakers. De sneaker is verder wit met een dikke zool en een stoere lip met het Maruti logo erop. De combinatie van wit met de roze/lila pasteltinten maakt voor mij deze sneaker perfect voor de lente en zomer.

Zie je deze sneaker al onder een toffe straight denim? In de look op de foto zie je dat ik de sneakers combineer met wit en beige en dat vind ik ook een hele leuke look. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwe sneakers en ga deze de komende tijd lekker veel dragen!

Deze Maruti Mona Sneakers Lila kosten € 129,99 en zijn te koop bij Maruti en ook bij Omoda.

Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers van Maruti?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: