fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Sneakertrends 2023 voor dames

Sneakertrends 2023 voor dames

Sneakers, ik ben er dol op. Ik moet dan ook eerlijk opbiechten dat ik een vrij grote sneakerstash heb. Echt in alle kleuren, vormen en maten en ik vind het heerlijk om ze af te wisselen en om het perfect paar sneakers uit te kiezen bij mijn outfit. Sneakers zijn eigenlijk altijd on trend maar ieder seizoen zie je wel in deze sneakertrend een paar uitblinkers. Hier wil ik het graag met jullie over hebben. Want, als je op zoek bent naar nieuwe sneakers, met welk model steel jij dan op dit moment de show? In dit artikel bespreek ik met jullie de Sneakertrends 2023 voor dames. Let’s go! 

Hoge sneakers

De hoge sneakers zag je vorig jaar al heel veel en gelukkig in 2023 nog steeds. Happy me, want ik ben dol op hoge sneakers. De trend is begonnen bij het Nike Air Jordan model maar komt inmiddels bij heel veel merken terug in het assortiment. Ik heb laatst de Mona Hoge Sneaker van Maruti aan mijn stash toegevoegd. Dit zijn witte sneakers met roze en lila pasteltinten. Echt een mega leuke, sportieve sneaker die perfect is voor de lente en zomer.

Lees ook –> De modetrends van lente en zomer 2023 

Kleurmix

Alle kleuren van de regenboog gemixt in één sneaker. Jazeker! Hoe kleurrijker hoe beter. Waar je in 2022 alleen maar ton sur ton met beige, offwhite en crèmetinten zag, is dit 180 graden gedraaid naar mega kleurrijk. Je kunt deze kleurrijke sneakers zelfs combineren met een heerlijk kleurrijk outfitje. Jazeker, het mag! Dus, trek je kleurtjes lekker uit de kast en flaneer ermee.

Chunky sneakers

De chunky sneakers zijn al een tijdje een sneakertrend en ook in 2023 is dat niet anders. Een chunky sneaker is een grote, grove sneaker waarbij je gaat voor een nonchalante en casual look. Ze hebben absoluut de uitstraling van een sportschoen waarbij de zool opvallend is. Ze zitten echt mega lekker en dat is een fijn extraatje. Je kunt deze chunky sneakers combineren met een wit sokje en juist een sporty look wat balanceren met een oversized blazer voor een on trend look.

Dit zijn de 3 Sneakertrends 2023 voor dames. Welke trend vind jij het leukst?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: