fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Weleda Aroma Shower Happiness

Weleda Aroma Shower Happiness

Weleda is een merk dat bij mij absoluut tot de favorieten behoort als het gaat om huidverzorging. Het is een feit dat de huid in de zomer om een andere verzorging vraagt dan in de winter. In de zomer zijn hydratatie en bescherming onwijs belangrijk. Weleda heeft dit jaar een nieuwkomer, namelijk de Weleda Aroma Shower Happiness. Ik vertel je er in dit artikel alles over. Let’s go! 

Weleda Aroma Shower Happiness

Weleda Aroma Shower Happiness

Douchegel van Weleda

Geloof me, douchegel van Weleda is echt top. Ik heb inmiddels heel wat tubes opgemaakt! Mijn favoriete Weleda Douchegel was de Weleda Nature Cocoon Shower crème uit 2020. Helaas was dit ook een Limited Edition en is deze dus niet meer verkrijgbaar.

Qua packaging is er in ieder geval niets veranderd. Deze Weleda Aroma Shower Happiness zit in een knijptube met een witte dop. De tube zelf is koraalroze en hierop staan tekeningen van citrusvruchten zoals grapefruit en limoen. Dit suggereert natuurlijk ook meteen de geur van deze douchegel.

Weleda zegt: ‘De verfrissende geur van grapefruit, mandarijn en limoen zorgt voor de perfecte start van een zomerse dag.’ Deze douchegel is mild en behoudt de natuurlijke vochtbalans van je huid. Dit is, zeker in de zomer, onwijs belangrijk. De formule is 100% natuurlijk, alle ingrediënten komen rechtstreeks uit de natuur.

Aroma Shower Happiness van Weleda review

De geur is natuurlijk altijd een kwestie van smaak. Ik ben dol op zomerse, frisse citrusgeuren dus ik werd al direct heel vrolijk bij alleen al het zien van de verpakking. De showergel is verrijkt met natuurlijke etherische oliën heeft een aromatherapeutische werking op je gemoedstoestand en gevoel. Geloof me, dit is echt het geval. Zodra je gaat douchen met deze Weleda Aroma Shower Happiness krijg je echt instant een happy gevoel. De naam vind ik dan ook fantastisch gekozen. Het is echt een heerlijk, fris en zomers gevoel. Je waant je even op een heerlijke tropische bestemming. De geur doet dan ook denken aan een mojito of andere cocktail met citrus. Ik ben er echt dol op, heerlijk!

Good to know: deze douchegel van Weleda is een limited edition. Klinkt dit product je als muziek in de oren? Wacht dan niet en bestel hem meteen. (200ml- voor € 6,99) Tip: Je koopt hem nu voor €5,59 bij o.a. pharmamarket.

Heb jij weleens een douchegel van Weleda gehad?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: