fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Molton Brown Eau de Parfum

Molton Brown Eau de Parfum

Vandaag review ik een geur van Molton Brown. Een merk dat je wellicht niet kent. Ik ken het merk al een tijdje maar voornamelijk vanwege hun badproducten en geurkaarsen. Voor mij is dit de eerste kennismaking met een parfum. Ben jij, net als ik, onwijs benieuwd naar de Molton Brown Eau de Parfum? Lees dan zeker met mij mee.

Molton Brown Eau de Parfum

Molton Brown Eau de Parfum Jasmine & Sun Rose

Molton Brown is voor mij een vrij nieuw merk. Ik kende het al wel een tijdje maar ik wist er weinig vanaf. Vandaar dat ik een beetje research heb gedaan naar de oorsprong van het merk. Molton Brown, ontstaan in 1971 aan South Molton Street in Londen, is een icoon van de unieke Britse stijl. De Eau de Parfums en Eau de Toilettes en de collecties voor Bad, Body, Haar en Home worden vanaf dag een in Engeland samengesteld; en dat blijven ze ook in de toekomst doen.

Luxe, dat is dit merk zeker. Je kunt dit eigenlijk ook al direct zien aan de verpakking van deze Eau de Parfum. De geur zit in een donkerbruine, rechthoekige verpakking met een reliëf erop en zilveren letters. De geur zelf zit in een cilindervormige flacon met een zwarte onderkant, een zilveren bovenkant en een prachtige beige/gouden bolvormige harsdop. Alle geuren van Molton Brown hebben dezelfde vormgeving alleen is de dop/het bolletje bovenop anders van kleur. Een tof detail is dat Molton Brown Eau de Parfum een flacon heeft die navulbaar is.

Geurnoten

  • Topnoten: bergamot, cassis en framboos
  • Hartnoten: jasmijn, roos en cistus labdanum
  • Basisnoten: patchoeli, muskus en tonkaboon

Deze geur is unisex en dat betekent vrijwel automatisch dat het een wat zwaardere geur is. Mede door de verpakking en de vormgeving had ik dit ook wel verwacht. Ik vind dit overigens niets negatiefs want ik ben dol op zwaardere geuren. Deze geur begint wel lekker fris waarna hij wat bloemiger wordt. De basis is warm door de tonkaboon maar zeker dus ook zwaarder door de patchoeli en muskus. Een lekkere geur? Absoluut! Ik vind hem heerlijk. Zelf zou ik hem wel dragen in de avond tijdens bijvoorbeeld een diner of een feestje.

Deze Molton Brown Eau de Parfum Jasmine & Sun Rose bevat 100ml. en kost € 130,- (de geur is o.a. verkrijgbaar bij De Bijenkorf en Bol.com)

Ken jij het merk Molton Brown?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Delen: