fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Dit staat er op mijn interieur wishlist

Dit staat er op mijn interieur wishlist

Mijn vriend en ik wonen inmiddels alweer 6 jaar samen in ons huis. Een heel fijn huis waar we nog steeds blij mee zijn. Het interieur is in de basis nog wel hetzelfde als 6 jaar geleden en ik merk dat mijn handen jeuken om dit te veranderen. Natuurlijk veranderen de trends en blijft ook je smaak niet hetzelfde dus er zijn wel een aantal items die ik graag wil veranderen. In dit artikel vertel ik je meer over mijn interieur wishlist. Dit staat er op mijn interieur wishlist. Lees je mee?

Mijn interieur wishlist

TV-meubel York Industrieel Hout Zwart 240cm

TV Meubel

Vanaf het begin is ons tv meubel al een struggle. Wij besloten hem destijds zelf te maken met grote gipsblokken. Op zich best een leuk idee. Je smeert deze gipsblokken aan, verft hem in de kleur die je wilt en voila, je hebt een tv meubel. Waar wij echter niet over na hadden gedacht is dat dit tv meubel op een houten vloer staat die werkt in de seizoenen. Al snel werden de eerste scheuren zichtbaar. Balen! Inmiddels hebben wij een ander tv meubel maar ook hier zijn we eigenlijk niet blij mee. Het eerste wat ik zou vervangen in ons interieur is dus het tv meubel. Het aanbod in tv meubels is groot en ik weet gewoon niet precies wat ik wil. Op dit moment ben ik mij aan het verdiepen in zwarte tv meubels en ben ik aan het kijken of de voorkeur uitgaat naar een zwevend of een staand meubel. Keep you posted! 

Behang

Een ruimte die in ons huis wat extra aandacht verdiend is onze zolder. Wij hebben een vaste trap naar zolder en hier bevind zich een vierde slaapkamer. Dit is een ruimte slaapkamer met een dakkapel die zorgt voor nog meer ruimte en lekker veel licht. Het is op zich een nette kamer maar omdat wij hem zelf nooit gebruiken heeft hij weinig aandacht gekregen. Nu willen we deze slaapkamer graag een touch up geven zodat hij mooi matcht met de rest van het huis. Te beginnen met een mooi beige/off white behang achter het bed. Ik denk dat dit al een hele mooie en luxe uitstraling kan geven aan de ruimte.

Grote spiegel

Een grote spiegel, het liefst met messing, in een organische vorm. Natuurlijk super on trend en gelukkig is het aanbod hierin tegenwoordig onwijs groot. Los van het feit dat ik het prachtig vind staan in het interieur wil ik hem ook graag gebruiken voor mijn Social Media. Iedere dag post ik mijn outfit op Instagram en geregeld ook op TikTok. Een mooie, goede en grote spiegel is hiervoor essentieel. Dus dat is voor mij een mooie win-win situatie.

Dit staat er op mijn interieur wishlist. Ik ben benieuwd, wat staat er op jouw interieur wishlist?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: