fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

De modetrends van lente en zomer 2023

De modetrends van lente en zomer 2023

De lente is in zicht! Ik heb jullie al een aantal keren verteld dat ik echt niet kan wachten totdat de lente begint en het weer wat zachter en zonniger wordt. In dit artikel bespreek ik De modetrends van lente en zomer 2023. Geloof me, dit wil je lezen. Let´s go! 

Damestrends van lente en zomer 2023

Bruintinten

Kleuren zoals offwhite, crème, beige en ecru zijn nog steeds in de mode maar je ziet hierin wel een opkomst van de bruintinten. En dan heb ik het echt over donkerbruin zoals melk- en pure chocolade. Deze bruintinten mogen zeker ook met een print en hierin is een luipaardprint nog steeds on trend.

Felle kleuren – colorblocking of co-ord 

Naast deze natuurtinten zijn ook felle kleuren helemaal in de mode. Dan hebben we het echt over felle kleuren zoals een knalgroene broek gestyled met een fuschiaroze blouse. Of een blauwe blazer met een oranje top, why not? Door twee felle kleuren te combineren doe je ook meteen mee aan de colorblocking trend. Maar, spot je een compleet pak in het koningsblauw of in het helderrood? Ook dat is helemaal hip en word co-ord genoemd.

Metallic

Deze trend kun je niet hebben gemist. De metallictrend is op dit moment echt overal te spotten. Op Instagram en TikTok kun je er echt niet omheen. Je spot de metallic trend nu het meest in de wijde pantalon die zilverkleurig is. Maar je ziet ook roze metallic broeken of zelfs goud. Daarnaast zie je het ook veel terug in details zoals op sneakers of op tasjes.

Trendy outfit

Zoals jullie weten ben ik één van de OmodaFriends en vorige week mocht ik weer heerlijk bij ze shoppen. Het lookje dat je ziet op de foto heb ik dus gescoord bij Omoda en ik ben er zo blij mee. Het tasje is de Zilveren Hvisk Schoudertas Cayman Shiny Structure FlowEen prachtig, zilveren metallic tasje waar verrassend veel inpast. Hij is echt heel fijn. De flared broek die ik draag is de Paarse Catwalk Junkie Flared Broek Tr Slow Dance. Oh en mijn witte Nikes zijn ook zo leuk. Deze hebben dus een zilveren swoosh waardoor ze dus perfect matchen met de nieuwe metallic trend en mijn zilveren schoudertas. Dit zijn de Witte Nike Lage Sneakers Court Vision Low Wmns. Deze toffe items van Omoda heb ik gestyled met een witte top van Stronger en een paarse blazer van Gina Tricot.

Dit zijn de modetrends van lente en zomer 2023. Welke trend past het beste bij jou? En wat vind je van mijn outfit?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Delen: