fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

Mijn 3 favoriete haarstijlen

Mijn 3 favoriete haarstijlen

Als je mij volgt dan weet je dat ik lang blond haar heb. Ik heb vrij fijn haar maar wel veel haar waardoor ik wel echt een volle bos met haar heb. Van nature is mijn haar stijl, niet droog en gelukkig ook niet pluizig. In dit artikel bespreek ik mijn 3 favoriete haarstijlen. Lees je mee?

Mijn 3 favoriete haarstijlen

Stijl haar

Natuurlijk staat stijl haar met stipt op nummer één. Mijn haar is nu eenmaal stijl en ik vind dat je dit mag omarmen en waarderen. Ik ben blij met mijn stijle haar. Eigenlijk draag ik mijn haar negen van de tien keer los en is het dus gewoon mijn natural hair. Na het douchen en het wassen van mijn haar laat ik het drogen aan de lucht en that’s it. 

Wavy haar

Sinds kort heb ik een wafeltang en oh my, daar ben ik toch zo blij mee. Nog nooit eerder heb ik een wafeltang gehad in mijn leven maar ik vind het effect echt fantastisch. Ik heb de draadloze wafeltang van Babyliss en die heb ik inmiddels al heel wat keren gebruikt. Ik vind het ook wel heel tof dat ik veel complimenten krijg als wavy hair heb.

Golvend haar

Eigenlijk moet ik hier krullend haar schrijven maar met mijn stijle haar worden krullen al snel golven. Niet erg want ik vind golvend haar ook prachtig en maak deze wel met een krultang. Op dit moment zie je voornamelijk op TikTok heel veel over de Curlygirlmovement en dat vind ik een ontzettend interessant onderwerp. Ik heb mijzelf er al veel over ingelezen. Over de tactieken met het drogen van je haar met t-shirts en het gebruik van curl gel. Wellicht ga ik ooit nog eens een poging wagen. Lijkt me leuk!

Dit zijn mijn 3 favoriete haarstijlen. Het zijn dus alle drie haarstijlen waar ik mijn haar los draag. Natuurlijk draag ik mijn haar ook weleens vast maar dat is meer op kantoor tijdens het werk. Daarbuiten, tijdens bijvoorbeeld een borrel, een etentje of een feestje, draag ik eigenlijk mijn haar altijd los.

Wat is jouw favoriete haarstijl?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: