fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

3 manieren om online geld te verdienen

3 manieren om online geld te verdienen

Geld verdienen, het kan natuurlijk op heel veel verschillende manieren. Anno 2023 is geld verdienen via internet natuurlijk onwijs populair. Zelf heb ik ook een online onderneming waar mijn blog en instagram twee onderdelen van zijn. In dit artikel bespreek ik 3 manieren om online geld te verdienen. Heb jij de ambitie om online geld te verdienen? Lees dan mee.

Online verkopen

Een goede manier om geld te verdienen is online verkopen. Natuurlijk zijn hier al meerdere platforms voor te vinden waar bijvoorbeeld Vinted en Etsy een heel goed voorbeeld van zijn. Je kunt hier natuurlijk gebruik van maken maar heb je er al weleens over nagedacht dat zelf een webshop maken ook een goed idee is? Deze webshop kun je namelijk helemaal inrichten zoals jij het wilt en je kunt verkopen wat je wilt. Kies je bijvoorbeeld voor een nichemarkt waar veel vraag naar is en bekijk je het op deze manier puur zakelijk? Of ben je creatief en maak je eigen sieraden en zoek je een platform om deze te verkopen? Allebei goede redenen om je eigen webshop te beginnen. Succes!

Influencer als beroep

Jazeker, het is een beroep. Een aantal jaren werd het wellicht niet erkend als beroep maar dat is gelukkig verleden tijd. Helaas hangt er hierdoor wel een soort negatieve sfeer omtrent het woord ‘influencer‘. Ik noem mijzelf liever een content creator of een online ondernemer. Tijdens mijn studie ben ik gestart met mijn blog als hobby en dat is een beetje uit de hand gelopen. Inmiddels neem ik daarbij Instagram, TikTok en Pinterest erg serieus en is het alweer meer dan 2 jaar mijn eigen bedrijf. Dat ik er mijn eigen bedrijf van heb gemaakt is natuurlijk niet voor niets. Jep, je kunt er echt geld mee verdienen!

Affiliate marketing

Met affiliate marketing verdien je geld door reclame te maken voor andere bedrijven op jouw website.

Online geld verdienen met affiliate marketing is zeer populair. In veel artikelen wordt geschreven dat je geld kunt verdienen met affiliate marketing zonder hier iets voor te hoeven doen. Daar ben ik het echter niet mee eens. Stel je hebt een blog en deze wordt alleen bezocht door je gezin/familie/vrienden, dan ga je echt geen geld verdienen met affiliate marketing. Dit werkt pas op het moment dat je statistieken goed zijn voor je blog. En dat kost heel veel werk en tijd. Ben je eenmaal daar? Ja, dan kan affiliate marketing goed voor je werken en kost het weinig moeite.

Dit zijn 3 manieren om online geld te verdienen. Pas jij één van deze manieren toe?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: