fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Wilkinson Intuition Rose Gold Safety Razor

Wilkinson Intuition Rose Gold Safety Razor

Wilkinson introduceert een eyecatcher voor in de badkamer, namelijk de Intuition Rose Gold Safety Razor. Dit is het allereerste metalen scheermesje van Wilkinson Sword voor vrouwen. Met dit scheermesje kun jij stijlvol en duurzaam scheren. Ben je benieuwd? In dit artikl vertel ik je alles over deze gloednieuwe Wilkinson Intuition Rose Gold Safety Razor. Let’s go! 

Wilkinson Intuition Rose Gold Safety Razor

Intuition Rose Gold Safety Razor van Wilkinson Sword

Dit is niet mijn eerste scheermesje van Wilkinson. Sterker nog, ik denk dat ik in mijn leven al heel wat mesjes van Wilkinson heb versleten. De verpakking is wel typisch Wilkinson, al ziet deze er wel mooi en luxe uit. De verpakking is zwart waarop het mesje zelf al mooi is afgebeeld. Het is dus een roségouden metalen scheermesje. Oftewel: de duurzame variant van de plastic wegwerpmesjes. Die kunnen anno 2023 natuurlijk echt niet meer.

Het voorjaar en de zomer staan voor de deur en ik vind het zelf dan wel altijd erg prettig dat ik netjes het scheren bijhoud. Hoe beter en fijner het mesje hoe minder last ik heb van scheerbultjes en dat is zeker in een bikini natuurlijk toch wel erg prettig.

Wilkinson Intuition Rose Gold Safety Razor

Duurzame scheermes voor vrouwen

Dit scheermesje heeft een single blade systeem. In de verpakking zit dus het roségouden, metalen scheermesje en een hoesje met hierin 10 navul scheermesjes. Met deze set kun je dus echt wel even vooruit. Het vervangen van de mesjes gaat gelukkig erg eenvoudig. Je moet aan de onderkant van het handvat draaien en hierdoor gaat de vlinderopening open . Het scheermesje daarin leggen en dan weer dichtdraaien – klaar!

Hoe scherp het mesje ook is, het is altijd belangrijk om jezelf te scheren met een scheerzeep, scheerschuim of scheergel. Dit mesje heeft een bolle vorm waardoor het belangrijk is om het mesje zo te plaatsen dat er een hoek van 30 graden is tussen het mesje en de huid.

Wilkinson Intuition Rose Gold Safety Razor

Wilkinson Intuition Rose Gold Safety Razor

Wilkinson Intuition Rose Gold Safety Razor review

Wat vind ik nou van dit metalen scheermes? Ik ben er onwijs blij mee. Los van het feit dat het een fantastische eyecatcher is in de badkamer en het echt een luxe gevoel geeft vind ik de werking van het scheermes onwijs fijn. Het mesje is vlijmscherp, het verwisselen gaat super makkelijk en het scheren gaat moeiteloos. Door de bolling glijdt hij makkelijk over de huid heen en heb ik aan één beweging op dezelfde plek genoeg. Na het gebruik van het mesje heb ik geen last van scheerbultjes. Maar, zoals gezegd gebruik ik wel altijd een scheerschuim. Daarnaast gun ik mijzelf ook achteraf extra verzorging met een lekkere crème. Ik blijf dit duurzame scheermes voor vrouwen zeker gebruiken!

Good to know: Gebruik je ‘m een tijdje niet? De mesjes blijven lang scherp en roesten niet.

  • Deze Wilkinson Intuition Rose Gold Safety Razor is o.a. verkrijgbaar bij plein.nl voor € 29,99
  • Oh en je kunt natuurlijk ook de scheermesjes los kopen – deze kosten € 8,- voor 15 mesjes! Goede deal toch?

Scheer jij je al met een duurzaam scheermes?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: