fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Co-ord sets voor dames

Co-ord sets voor dames

Co-ord sets voor dames, de trend van het moment. In het modebeeld van nu zijn de co-ord sets niet weg te denken. Co-ords is absoluut dé trend van de nu. Mij hoor je niet klagen want ik ben dol op deze trend. Het is zo makkelijk te combineren, je hoeft niet uren na te denken over je outfit en ziet er al snel fleeky uit. Wil jij meer weten over deze trend? Ik vertel je er alles over!

Wat is co-ord?

Als je nog nooit gehoord hebt van co-ord, dan denk je nu wellicht ‘Wat is co-ord?’ Een co-ord set is een set die bestaat uit twee kledingstukken die met elkaar matchen. Je kunt de twee kledingstukken bij elkaar dragen, oftewel als set, maar ook los stylen. De trend is echter natuurlijk wel dat je de twee kledingstukken draagt als set.

De trend is inmiddels niet meer weg te denken in modeland. Er zijn zoveel merken al op ingesprongen. Omoda heeft zelfs een speciale co-ord pagina waarop je dus alle co-ord sets voor dames zijn verzameld op een pagina. Bezoek hier deze pagina van Omoda –> co-ord sets voor dames

Co-ord sets combineren

Inmiddels zijn de co-ord sets er echt in alle kleuren en prints. Ik heb zelf meerdere sets in mijn kast hangen in allerlei verschillende kleuren. Van zwart, wit en beige tot knalroze en blauw. Daarnaast heb ik ook de zebraset van terStal die je kunt zien op de foto en één set met een paarse bloemenprint die heel tof te combineren is met metallic. Naast de co-ord trend is metallic ook een van de modetrends van lente en zomer 2023.

Ik ben heel benieuwd, heb jij deze nieuwe trend al gespot? Wat vind je ervan? Vind je het mega leuk en heb je al verschillende sets in je kast hangen, moet je er wellicht nog even aan wennen of vind je het echt helemaal niets? Let me know!

Tip: Bij Asos hebben ze ook hele toffe co-ords! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: