fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Groot hondenkussen

Soms zijn er dingen in huis nu eenmaal aan vervanging toe. De oude hondenmand van Spyke was echt geen porum meer en op het moment dat we op het punt stonden om een nieuwe aan te schaffen ontving ik een mailtje met de vraag of ik geïnteresseerd was in een samenwerking voor een groot hondenkussen. Is dat toeval? Telepathie? Simpelweg perfecte timing? You name it! In dit artikel laat ik je in ieder geval ons nieuwe zacht en luxe hondenkussen voor Spyke zien. Lees je mee?

Snoozle hondenmand

Comfort, dat is natuurlijk de belangrijkste reden om een fijne hondenmand aan te schaffen. Je wilt een happy animal in huis en een lekker knus en zacht plekje creëren voor jouw viervoeter waar hij lekker kan slapen en spelen.

Spyke, onze Mechelse herder, maakt onwijs veel gebruik van zijn hondenkussen. Het is echt zijn plekkie! Maar hij vind het ook heel erg leuk om met het kussen zelf te spelen. Hij maakt hem niet kapot maar sleept er wel mee door de kamer en ravot er lekker mee. Dit zorgt er natuurlijk mede voor dat het kussen eens in de zoveel tijd toe is aan vervanging.

Lees ook –> Spyke en Sjakie – onze huisdieren

XXL hondenkussen

Alhoewel comfort op nummer 1 moet staan wilt het oog natuurlijk ook wat. De hondenmand ligt nu eenmaal bij ons in de woonkamer en dus vinden wij het wel belangrijk dat hij matcht met het interieur. Onze nieuwe hondenmand is de Snoozle hondenmand. Ik ben gegaan voor de kleur beige in de maat XXL. Hij is 120 x 90 cm, een slag groter dan het vorige hondenkussen. Inmiddels ligt hij zo’n twee weken in ons huis en wij zijn er echt heel blij mee en Spyke gelukkig ook!

Het kussen is dus van het merk Snoozle Amsterdam, voelt onwijs degelijk aan en is gemaakt van een mooie dikke meubelstof. De hoes is afritsbaar waardoor je hem kunt wassen in het wasmachine en dat vind ik wel echt een pré. Het is natuurlijk wel zo hygienisch om de kussensloop van je hond regelmatig te wassen. Het kussen is gevuld met traagschuim. Spyke is een jonge hond maar door deze orthopedische vulling is de mand ook zeer geschikt voor oudere honden en honden met gewrichtsproblemen.

Yes, je hoort het wel, wij zijn onwijs blij met onze nieuwe Snoozle Hondenmand. Ben jij nog op zoek naar een groot hondenkussen voor jouw viervoeter? Kijk dan eens bij Snoozle Amsterdam. Naast beige is de mand ook verkrijgbaar in het roze, groen, licht- en donkergrijs en uiteraard zijn er verschillende maten beschikbaar.

Heb jij een viervoeter in huis?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

2 Reacties

 1. Ingrid
  9 januari 2023 / 15:29

  Wij hebben 4 viervoeters.
  Ik heb net 1 lichtgrijs kussen besteld voor onze franse bulldog.
  Wij waren ook op zoek naar een kussen dus je berichtje kwam als geroepen.

  • 9 januari 2023 / 23:02

   Hé Ingrid, ooh wat leuk, inderdaad een goede timing. Hopelijk is jullie Franse Bull blij met zijn nieuwe kussen!