fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Carnaval outfit ideeën

Carnaval outfit ideeën

Wooooohooo!!! Ik kan besef het amper maar volgende week is het gewoon carnaval. Het feest begint op donderdag en gaat door t/m dinsdag. Als echte Brabander ben ik onwijs fan van Carnaval en ik kan echt niet wachten. Ga jij dit jaar ook carnavallen en kun je nog wel wat Carnaval outfit ideeën gebruiken? Lees dan gezellig mee.

3 originele ideeën voor een carnavalsoutfit

Piraat carnaval kostuum

Oké, ik begin even met mijn piraten jurkje. Piraat is misschien niet het meest orignele carnavalskostuum maar toch vind ik hem wel heel erg leuk. Ik heb een jurk waaronder ik altijd een leren legging en bikerboots draag. Het jurkje heeft een witte top, een faux leather korset en een rode band om het hoofd. Met een toffe make-up look erbij is dit piratenlookje helemaal ready.

Rendier pak

Dan, mijn rendier jurkje. Al een aantal jaren mijn favoriet. Ik krijg altijd zulke leuke complimentjes als ik dit jurkje draag. Ik moest hem online even opzoeken want ik kwam erachter dat ik gewoon nog nooit een foto heb gemaakt met dit jurkje. Stom! Daar moet dit jaar absoluut verandering in komen. Uiteraard draag ik een diadeem met hierop een hertengewei en maakt ook bij dit rendier pak de make-up de look compleet.

Dia de los muertos kostuum

Day of the Dead Kostuum, deze carnavalsoutfit heb ik sinds vorig jaar. Oh my, ik was meteen verliefd. Bij deze outfit bedacht ik eerst mijn make-up en volgde daarna pas het jurkje zelf. Door alle details zoals de diadeem, handschoenen en panty is deze outfit echt helemaal compleet. Ik heb er ook nog hele leuke sieraden bij zoals een ring en oorbellen met een doodshoofd erop.

Tip: ben jij nog op zoek naar een leuke carnavalsoutfit? Kijk dan zeker bij carnavalskleding.nl 

Alle aanvullende accessoires heb ik gekocht bij Bol.com

Dit zijn mijn 3 Carnaval outfit ideeën. Welke outfit vind je het leukst?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: