fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Last minute Valentijnsdag cadeau

Last minute Valentijnsdag cadeau

Morgen is het 14 februari, oftewel Valentijnsdag. Zoek je nog een last-minute cadeau voor Valentijnsdag? Geen stress! Je hebt echt nog tijd genoeg om een leuk cadeau te fixen. In dit artikel geef ik je drie ideeën voor een leuk, Last minute Valentijnsdag cadeau. Lees je met mij mee?

Nieuw horlogebandje

Een bandje? Ja, why not? Je denkt misschien gelijk aan een nieuw sierraad of horloge maar ik ben van mening dat een Valentijnscadeau niet perse gelijk heel duur hoeft te zijn. Mijn vriend en ik hebben beide een horloge van Quist Watches. Een prachtig horloge waarvan het horlogebandje heel makkelijk gewisseld kan worden. Hoe leuk is het dan om een nieuw horlogebandje cadeau te geven? Niet gelijk een heel nieuw horloge maar door het nieuwe bandje wel een andere look. Helemaal leuk toch?

 • Extra leuk, ik heb een kortingscode voor je. Met de code lindsey15 krijg je namelijk 15% korting bij Quist Watches. Happy shopping!

 

Diner voor twee

Eerlijk is eerlijk, eten is altijd een goed idee. Maar, Valentijnsdag valt dit jaar op dinsdag en dat is niet de meest ideale dag voor een uitgebreid diner en de nodige drankjes. Het is een doordeweekse dag uiteraard. Als ik kijk naar mij en mijn vriend dan werken we zowel dinsdag als woensdag gewoon en hierin veel met ons. Maar, uit je werk kun je natuurlijk wel zijn/haar favoriete eten oppikken en eenmaal thuis hier samen van genieten. Mijn vriend verraste mij vorig jaar met een flinke schaal verse sushi en dat vond ik echt zo leuk!

 

Schrijf een kaartje

Hou het simpel maar lief. Nogmaals, ik vind echt dat je met Valentijn niet hoeft uit te pakken met dure cadeaus. Ieder koppel is hier natuurlijk anders in maar dit is hoe wij denken over Valentijnsdag. Natuurlijk is het leuk om iets voor elkaar te doen maar dit mag ook op iedere willekeurige andere dag als je het ons vraagt. Op Valentijn een kaartje kopen en hierop een oprechte, lieve tekst schrijven en hierin vertellen wat je zo aan je partner waardeert is toch super? Ik weet zeker dat je partner dit onwijs kan waarderen.

Bij deze, drie ideeën voor een leuk, Last minute Valentijnsdag cadeau. Pak jij altijd uit met Valentijn of houd je het cadeau klein?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen:

3 Reacties

 1. 14 februari 2023 / 11:22

  Mijn man vind het altijd te commercieel. Wij doen niets aan Valentijn. Opzich heeft hij wel gelijk, aangezien je elke dag elkaar kan laten zien hoeveel je van elkaar houdt. Maar uit het rijtje zou ik gaan voor een heerlijk etentje voor twee 🙂

 2. Jeanelle
  13 februari 2023 / 08:39

  Ik houd het altijd bij een mooie, lieve kaart

  • 13 februari 2023 / 09:45

   Ja precies! Hartstikke leuk en lief toch! ❤️