fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Horloge van Quist Watches

Horloge van Quist Watches

Een horloge is een accessoire dat ik iedere dag draag. Omdat ik mijn horloge graag match met mijn outfit is mijn horloge stash inmiddels vrij groot. Toch heb ik laatst een nieuwe aan mijn collectie toegevoegd, namelijk een horloge van Quist Watches. Deze laat ik je graag zien in dit artikel. Let’s go! 

Een tijdje terug heb ik op mijn blog, in een artikel, de dames modetrends van herfst en winter 2022 besproken. In dit artikel lag de nadruk meer op de specifieke kledingstukken die op dit moment helemaal on trend zijn. Als je kijkt naar kleuren dan zien we ton-sur-ton, oftewel één kleur in meerdere tinten. De trendkleur is beige en de meerdere tinten laten zich zien in offwhite, crème, bruin en camel. Mooie lichte aardetinten.

Elegant dameshorloge

Het horloge dat ik draag is van Quist Watches. Hij matcht echt helemaal met mijn beige vibes. Dit horloge is de ‘Lott linnen light brown gold white‘ en is dus een goud horloge met een witte wijzerplaat en een beige, linnen band. Het is een heel elegant horloge met een ronde kast. Het uurwerk is Zwitsers en bevat krasvrij saffierglas.

Lott linnen light brown gold white – 229.00

Klassiek herenhorloge

Ik ben niet de enige die blij is met een nieuw horloge. Mijn vriend heeft namelijk ook een prachtig exemplaar mogen ontvangen van Quist Watches. Dit horloge heeft een Japanse precisie-uurwerk met krasvrij saffierglas. Het is een heel stijlvol en klassiek horloge met mooie details. Mijn vriend heeft gekozen voor een lichtbruine band maar de banden van dit horloge kunnen worden verwisseld. Zo kun je de stijl van het horloge ook aanpassen, van sportief naar casual en naar zakelijk.

Chronograph perforated nubuck silver black sunburst – 289.00

Quist Watches

De horloges van Quist worden ontworpen in Nederland. Kwaliteit staat onwijs hoog in het vaandel en alles is met aandacht voor detail. Het is een jong en snelgroeiend bedrijf en na de ontvangst van de horloges kan ik dit alleen maar begrijpen. Wij zijn echt onwijs blij met deze prachtige horloges en vertellen het dus graag voort. Mocht jij nog op zoek zijn naar een nieuw horloge, voor jezelf of voor iemand anders (bijvoorbeeld als cadeau voor de feestdagen), neem dan eens een kijkje bij Quist Watches,

Quist Watches kortingscode

Uiteraard heb ik een kortingscode voor jullie. Met de code Lindsey20 krijg jij namelijk 20% korting bij Quist Watches.

Wat vind jij van mijn nieuwe horloge van Quist Watches?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Wij hebben de horloges ontvangen.

Delen: