fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Leren shorts voor dames

Leren shorts voor dames

Zwarte, leren shorts, ze zijn op dit moment helemaal on trend. Je kunt eigenlijk niet door Instagram heen scrollen zonder er eentje te spotten. Ik had de trend al een tijdje op het oog en sinds kort heb ik zelf een zwart, leren shortje aan mijn kast toegevoegd. In dit artikel laat ik jullie zien hoe ik dit fashionitem heb gestyled. Ben jij benieuwd naar deze leren short voor dames? Lees gezellig met mij mee. Oh en ik heb een hele toffe kortingscode voor jullie van Loavies die je zeker niet wilt missen. Let’s gooo! 

Zwart leren short

Eens in de zoveel tijd heb ik een leuke samenwerking met Loavies voor mijn Instagram. Uit de webshop mag ik dan een aantal items uitzoeken en dit keer viel mijn oog dus op een zwart leren short. In de webshop van Loavies heet dit item de Take Your Love – Zwart PU leren short. Het is een short met een elastische tailleband en een afneembaar strikceintuur. Door het ceintuur heeft hij een paperbag effect. Het broekje heeft zakken aan de voorkant en heeft dus een leatherlook.

Ik combineer deze leren shorts voor dames met een bruine top. Ook deze top is van Loavies. Het is een bruine croptop met dunne spaghettibandjes. De top heeft een voering en is gemaakt van een dunne, satijnachtige stof. Ik vind de fit van deze top heel erg mooi en hij matcht goed met de short. In de webshop van Loavies heet dit item de Nights to Remember – Bruine Crop top.

Over de short en de top draag ik een beige, oversized blazer. Oh wat ben ik toch dol op de blazer trend. Ik draag ze echt zovaak en heb ze inmiddels in heel wat verschillende kleuren en maten. Daarnaast combineer ik de short met een panty en mijn stoere, zwarte laarzen van MEXX.

Loavies Kortingscode

Goed nieuws! Ik heb een hele leuke kortingscode voor jullie. Met de code 20.LINDSEYB krijg jij 20% korting op alles inclusief SALE! De code is actief van 2 t/m 9 november. Happy Shopping!

Ik ben benieuwd, wat vind jij van de Leren shorts voor dames trend? En wat vind jij van deze look? Let me know!

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen: