fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Badkamertrends 2023

Badkamertrends 2023

Ik ben de laatste tijd weer helemaal los op Pinterest. Oh wat vind ik het toch heerlijk om interieurinspiratie op te doen. Vooral badkamers vind ik echt fantastisch en dat komt, denk ik, omdat er best wel wat stylen zijn die ik mooi vind. Zo ben ik dol op geglazuurde tegeltjes en aardetinten maar vind ik zwart marmer in combinatie met goud ook fantastisch en hotelchique. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar badkamertrends 2023.

Marokkaanse tegels

Op dit moment zie je ze overal, Marokkaanse tegels. De imperfectie van deze tegels zorgen juist voor de perfectie. Door deze tegels in de badkamer te gebruiken krijg je absoluut een Oosterse, hamamsfeer in de kamer. De tegels zijn gemaakt van keramiek en deze zijn vocht en vuilbestendig. Ideaal natuurlijk in de badkamer! De tegels zijn meestal wit of zwart maar tegenwoordig zie je ze ook in andere kleuren. Ik vind juist de witte en beige tegeltjes prachtig.

Organische vormen

Vierkante en ronde spiegels, tot twee jaar terug waren ze niet weg te denken in een badkamer. En nog steeds zie je ze heel veel. Toch hebben de perfect ronde en vierkante spiegels plaats gemaakt voor spiegels in organische vormen. Organische vormen zijn ronde, golvende vormen die je veel in de natuur ziet, zoals keien en planten. Het is een vloeiende, assymetrische vorm die je ook veel terugziet in de spiegels in de badkamer.

Aardetinten

Yes, de aardetinten zijn op dit moment helemaal on trend. Niet alleen in het modebeeld maar absoluut ook in het interieur. Niet alleen in de woonkamer of in de keuken maar dit ook in de badkamer. Kleuren zoals wit, beige, offwhite en taupe worden gebruikt als basiskleuren. Hierdoor wordt de badkamer ontzettend licht en sereen.

Zie je al een badkamer voor je met Marokkaanse tegeltjes, organische vormen en aardetinten? Geloof me, de combinatie is echt amazing!

Badkamertrends 2023 – dit zijn de 3 trends! Wat vind jij van deze trends voor de badkamer 2023?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: