fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Beige Chelsea Boots

Beige chelsea boots

Ben jij midden in een zoektocht naar de perfecte Beige Chelsea Boots? Stop en lees verder! Ik was al een tijdje op zoek naar het perfecte paar en ik heb ze inmiddels gevonden. In dit artikel laat ik je deze beige chelsea boots zien samen met een heerlijke beige outfit. Let’s go! 

Beige chelsea boots voor dames

Ken je het merk miMaO? Het is denk ik niet het bekendste merk maar inmiddels heb ik er meerdere schoenen van en ik ben er onwijs enthousiast over. Regelmatig heb ik er een samenwerking mee en voor een Black Friday Campagne kreeg ik dus deze beige chelsea boots toegestuurd. Om precies te zijn, zijn het de CAMBRIDGE – BEIGE chelsea booties with track sole. De boots zijn een combi van beige, camel en offwhite en dat is echt de perfecte combinatie. Hierdoor kun je de laarzen namelijk eindeloos combineren.

De laarzen zijn gemaakt van leer en hebben een ontzettend comfortabel zool van gel. Oh en wat ook chill is, ze zijn waterdicht! De boots vallen perfect op maat. Ik vind de kleur prachtig, de laarzen zijn lekker licht en de groze zool maakt ze lekker stoer. Naast deze beige kleur hebben ze de laarzen ook in o.a. het zwart, camel, geel, taupe en groen.

Uiteraard is het weer een beige outfit geworden. Ik draag een fluffy beige trui van NA-KD. Hieroverheen een stoer checkered jack van ComeGetFashion en de jeans is van Levi’s. Als je het mij vraagt maken de beige chelsea boots de look echt helemaal af. Ik kan niet wachten om ze te stylen met andere looks. Zoals bijvoorbeeld met een mooie beige sweaterdress.

Wat zijn op dit moment jouw favoriete laarzen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: