fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Sieraden voor de feestmaand

Sieraden voor de feestmaand

Zo! De glitters vliegen je in diverse webshops al om de oren. Glitters, pailletjes, goud en zilver, de eerste partycollecties zijn gelanceerd. Niet gek ook, we zitten alweer in november. Hoe gek ook want het voelt voor mij echt totaal nog niet zo. Maar na het zien van de eerste feestcollecties heb ik wel onwijs veel zin in december, de feestmaand. Naast het shoppen van feestkleding is het natuurlijk ook super leuk om nieuwe sieraden voor de feestmaand te scoren. Ik help je daar graag een handje bij.

Gouden sieraden

Vroeger wisselde ik nog weleens af tussen zilver en goud. Tegenwoordig eigenlijk totaal niet meer. Ik draag steevast gouden sieraden en ben eigenlijk super blij met mijn dagelijkse combinatie van sieraden. Het is dan ook al even geleden dat ik hier verandering in aan heb gebracht. Elke dag dezelfde sieraden klinkt misschien saai maar hé, hoe fijn is het om er iedere dag blij mee te zijn?

Maar goed, de feestmaand komt eraan en dan zijn mijn dagelijkse sieraden toch wel wat te simpel. It’s the season to sparkle! Ik vind het altijd heel erg leuk om uit te pakken met outfits tijdens de feestdagen en daar horen sieraden natuurlijk bij. Als je het mij vraagt maken sieraden je outfit namelijk pas echt af. Ik vind het dan ook altijd heel leuk om nieuwe sieraden voor de feestmaand te kopen.

Dit jaar zijn statement oorbellen weer helemaal terug van weggeweest. Als je met kerst oorbellen wilt dragen, zorg dan dat ze groot en opvallend zijn! Denk bijvoorbeeld aan oorbellen met hangers met sterretjes en maantjes eraan. Lekker opvallend en shiny, helemaal leuk! Ik heb twee gaatjes en ik spotte bij Kaya Sieraden de perfecte oorbellen voor in mijn tweede gaatje. Namelijk creolen met steentjes, prachtig!

Lees ook –> 5 dingen waar ik naar uitkijk in december

Sieraden als cadeau voor de feestdagen

Als je dan toch aan het shoppen bent voor sieraden, kijk dan ook nog even verder. Niet voor jezelf maar bijvoorbeeld voor je moeder, je schoonzus, je vriend, vader, wie dan ook. In ons gezin geven we altijd lekker veel cadeaus aan elkaar met kerst. Zo leuk om te doen. Als ik rond deze tijd van het jaar op zoek ben naar iets voor mijzelf dan kijk ik ook altijd even rond voor een ander. Zo kom je echt bij de leukste cadeautjes terecht. Als je jezelf er blij mee kunt maken, dan kan dit bij een ander ook. Denk bijvoorbeeld aan een naam armband, een kettinkje met een geboortesteen, een gegraveerde ring. Allemaal ontzettend leuk om cadeau te doen.

Koop jij ook altijd nieuwe sieraden voor de feestmaand? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: