fbpx
17   34
58   258
41   84
60   177
40   226

De leukste kerst pyjama’s

De leukste kerst pyjama's

Stay cozy! Nog even en dan is de laatste maand van het jaar, december, aangebroken. Stiekem kan ik niet wachten! December is absoluut één van mijn favoriete maanden en ik vind de feestdagen altijd gewoon onwijs gezellig. Tussen kerst en oud & nieuw loop ik het liefst non stop in een comfy kerstpyjama. In mijn zoektocht naar deze pyjama kwam ik echt de leukste kerst pyjama’s tegen. Tijd om ze te bespreken in dit artikel!

Nachtmode voor dames

Als je op zoek bent naar nachtkleding dames ben je bij HEMA natuurlijk altijd aan het juiste adres. Tijdens mijn zoektocht naar de leukste kerst pyjama’s kwam ik dan ook al snel in de webshop van HEMA terecht. Hier spotte ik als eerste de ‘Takkie’ Pyjama. Eerlijk is eerlijk, deze is natuurlijk fantastisch. Deze pyjama is een set zie bestaat uit een shirt en een broek. Het shirt is rood en hier staat Takkie groot op afgebeeld. De broek heeft Noorse motieven en ook hierop zie je Takkie weer afgebeeld. Het shirt is gemaakt van katoen en de broek is gemaakt dat een warme fleecestof met een trekkoord en een elastische band.

Vind je het Noorse motief fantastisch? HEMA heeft ook een onesie in het assortiment met deze print. Zo leuk! 

Ben je iets minder fan van Takkie? No worries! HEMA heeft ook een hele toffe flanellenpyjama met rode en zwarte ruiten. Oh flanel, geloof me, dat is echt fantastisch! Deze is unisex en kan dus prima voor zowel een man als een vrouw. Deze pyjama behoort tot een speciale collectie, namelijk de War Child-collectie. Als je een product koopt uit deze collectie steun je een kind in oorlog. HEMA doneert namelijk 25% per verkocht artikel aan War Child. Dat is een mooie kerstgedachte, vind je niet?

Draag jij liever een nachthemd in plaats van een pyjama? Dan heb ik echt een pareltje gevonden. Dit is een lichtroze nachthemd, wederom gemaakt van de heerlijke zachte en warme flanellenstof. De stof heeft een print van hartjes, hoe cute? Past ook helemaal bij de gezellige dagen rondom kerst. Het slaapshirt heeft lange mouwen, een kraag en het sluit met knopen. Op de voorkant zit een borstzak en de zomen lopen rond.

Als je het mij vraagt zijn dit de leukste kerst pyjama’s en kun jij in deze pyjama’s heerlijk genieten van een cozy kerstvakantie.

Draag jij in deze periode van het jaar ook graag een kerstpyjama?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: