fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Instagram Kerst Tag

Instagram Kerst Tag

Afgelopen zondag had ik een lekker chilldagje. Ik ben op mijn gemakje voor mijn blog bezig geweest en heb heel wat minuutjes gespendeerd op Instagram. Tijdens het kijken naar Instastories kwam ik een hele leuke tag tegen bij @perfnotsoperf en het leek me leuk om deze stellingen te beantwoorden in een artikel op mijn blog. Dus bij deze, lees lekker mee.

Instagram Kerst Tag

Echte boom/Nep boom

Twee jaar geleden hadden wij een gigantische kerstboom in huis. Een echte en stiekem was ik echt voor een veel te grote gegaan. De top was hoger dan het plafond en dus moesten we van de stam een heel stuk afzagen. Oeps! Haha! Uiteindelijk was het wel een hele mooie boom maar eerlijk gezegd was ik ook wel blij toen hij weer weg was. Na dit ’trauma’ heb ik ervoor gekozen om vorig jaar even geen boom neer te zetten. Dit jaar dacht ik weer dat ik er geen neer zou zetten maar na het zien van lichtjes en bomen overal veranderde ik toch van gedachte. Nu hebben we een heel leuk, klein en dik boompje en ik ben er heel blij mee. Uiteraard wel een echte want een nep boom vind ik persoonlijk echt 3x niks.

Kerstontbijt/Kerstdiner

Absoluut het diner! Een kerstontbijt vind ik gewoon niet zo heel boeiend. Wel lekker hoor, daar niet van, maar niet perse een must. Als ik dan moet kiezen dan kies ik absoluut voor een kerstdiner. Gewoon lekker de hele avond tafelen en genieten van elkaar en al het lekkere eten. #loveit

Pyjama/Opgedoft

Als ik had gekozen voor het kerstontbijt dan had ik uiteraard ook gekozen voor de pyjama. Maar bij een kerstdiner hoort gewoon een mooie, opgedofte outfit. Of je nu uiteten gaat of lekker thuis blijft, naar mijn mening hoort het er gewoon bij. Daarnaast hangen de winkels op dit moment vol met de mooiste feestelijke outfits en is kerst natuurlijk dè gelegenheid om dit te dragen. Dat moet, naar mijn mening, 100% worden benut.

Kerstavond/Kerstdag

Misschien kan ik hier niet helemaal een keuze in maken omdat ik gewoon dol ben op kerst in het algemeen. Toch vind ik altijd een kerstochtend en middag een beetje ‘saai’ ten opzichte van de avond. Meestal slaap ik wat uit ontbijt ik wat, kijk ik een filmpje of whatever en daarna ga ik mijzelf douchen en opdoffen voor de avond.

Mariah Carey/Michael Bublé

Gewoon alle kerstliedjes? Ik vind dat echt geweldig! Christmas Station, kom maar door.

Kado’s geven/Kado’s krijgen

Absoluut kado’s geven! Ik vind het heel leuk om de stad in te duiken en voor iedereen een passend kado te vinden. De reactie bij anderen tijdens het uitpakken vind ik overigens ook altijd erg leuk. Het geven van kado’s geeft, naar mijn mening, veel meer voldoening.

Film kijken/Spelletjes doen

Alhoewel ik dol ben op kerstfilms vind ik het toch met kerst het leuks om spelletjes te doen. Die kerstfilms kijk ik meestal in de weken voor kerst. Heerlijk! Maar met kerst zelf vind ik een film kijken gewoon niet zo gezellig. Na een kerstdiner heerlijk natafelen met wat hapjes, een wijntje en een spelletje, dat is toch veel gezelliger?

Groene boom/Wit of zwarte boom

Uuhm groen? Ik snap de keuze wit of zwart ook niet helemaal…

Thuis met kerst/Op vakantie met kerst

Ik ben nog nooit op vakantie geweest met kerst en eerlijk gezegd lijkt me dit ook niet echt heel leuk. Het is echt een feest dat ik graag thuis vier met vrienden en familie.

Familie/Vrienden

Sowieso allebei! Ik vind het heerlijk om kerst te kunnen vieren met zowel familie als vrienden en kan hier absoluut geen keuze in maken.

Sneeuw/Geen sneeuw

We hebben het niet voor het zeggen maar kerst met sneeuw is toch wel extra speciaal. Hoe heerlijk is het om binnen te zitten met een kerstboom, de haard aan en buiten is alles wit van de sneeuw? #teleuk Al denk ik niet dat we deze jaar een witte kerst gaan krijgen. Denk jij wel?

Dit was hem, de Instagram Kerst Tag.

Heb jij een echte of een neppe boom in huis?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 2 januari 2020 / 13:41

    Wat een leuke tag!