fbpx
5   132
63   374
32   178
76   132
68   113

Weleda Aroma Shower Comfort

Weleda Aroma Shower Comfort

Oh heerlijk! Ik heb al een aantal herfst/winter perspakketjes ontvangen en één daarvan was van Weleda. Een merk waar ik altijd super enthousiast over ben. In het pakket zat de Weleda Aroma Shower Comfort . Een limited edition douchecrème. In dit artikel vertel ik je er graag meer over. Let’s go! 

Weleda Aroma Shower Comfort

Aroma Shower Comfort Limited Edition

Vorig jaar ontving ik de Weleda Nature Cocoon Shower Crème. De limited edition van oktober 2021. Dit jaar is hun limited edition dus de Weleda Aroma Shower Comfort. Ik kon me deze shower crème van vorig jaar nog super goed herinneren. Ik vond de geur namelijk echt helemaal fantastisch en heb het product tot de laatste druppel gebruikt. De lat voor deze limited edition ligt dus hoog!

Deze douchecrème zit in een donkerrode tube. De afbeeldingen van vanille, steranijs en citroen verklappen in één oogopslag de ingrediënten/geur van dit product. Het maakte mij overigens ook direct nieuwsgierig. Alle drie de geuren vind ik fantastisch en ik was super benieuwd naar de combinatie in één geur.

De Weleda Aroma Shower Comfort bevat 100% natuurlijke, etherische oliën. De milde crème is op basis van 100% plantaardige ingrediënten (vegan) die de huid zacht reinigen en niet uitdrogen. Daarnaast is het product ook biologisch afbreekbaar.

Weleda Aroma Shower Comfort

Weleda Douchecrème review

Net als de vorige limited edition is deze douchecrème ook heerlijk creamy. Echt milky en dik. Precies wat je wilt van een douchecrème. Ik vind een douchecrème altijd heerlijk in de herfst en winter. Net even wat vetter en verzorgender. Op de werking en de formule van dit product heb ik dan ook niets aan te merken. Alleen viel mij persoonlijk de geur helaas echt tegen. Ik vond hem ergens vrij sterk, alsof er alcohol in zit. Echt super jammer want ik had gehoopt op een hele warme, volle geur met wat frisheid door de citroen en wat zoet door de vanille. Juist omdat ik die van vorig jaar echt fantastisch vond. Maar op de een of andere manier kon de geur mij niet bekoren.

Deze Weleda Aroma Shower Comfort bevat 200ml. en kost € 6,99 

Gebruik jij weleens producten van Weleda?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: