fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Moments by Marjolein Bastin

Moments by Marjolein Bastin

Geuren bepalen hoe je je voelt en werken vaak ook inspirerend. Daarnaast helpen geuren enorm bij het herinneren van momenten.Op reis neem ik meestal één parfum mee en nog steeds brengen deze parfums herinneringen van deze vakanties bij mij naar boven. In samenwerking met Hallmark heeft Marjolein Bastin een home fragrance collectie gelanceerd. De Moments by Marjolein Bastin. En ik heb er een aantal items van ontvangen. De collectie stel ik graag aan je voor in dit artikel. Let´s go! 

Home fragrance collectie

Ken je de tekeningen van Marjolein Bastin? Haar werk is inmiddels te vinden op kaarten, kalenders, servies, beddengoed, cadeau artikelen en nog vele andere producten. Al van jongs af aan is ze gefacineerd door de natuur en met alles wat hier groeit en bloeit, vliegt en kruipt. Natuurlijk bevat deze Home Fragrance Collectie de tekeningen van Marjolein. Eerlijk is eerlijk, het ziet er fantastisch uit!

De collectie heeft in totaal drie bijzondere geurlijnen, namelijk:

 • Bora Bay
 • Swiss Lodge
 • Dutch Coast

Elke geurlijn bestaat uit een home perfume, verzorgende handlotion, handzeep, een heerlijk ruikende geurkaars en rustgevende geursticks voor in jouw favoriete ruimte.

Ik heb drie producten ontvangen namelijk:

 • Fragrance Sticks uit de Bora Bay geurlijn
 • Hand Soap uit de Swiss Lodge geurlijn
 • Hand Lotion uit de Dutch Coast geurlijn

Moments by Marjolein Bastin

Bora Bay geurlijn

Let’s get tropical! Deze geurlijn is geïnspireerd op een reis naar een tropisch eiland. Een eiland vol met geurende bloemen, waarin tonen van fleurig jasmijn en zoete patchoeli te ruiken zijn. ‘Bij Bora Bay denk ik aan de fijne herinneringen die ik heb aan tropische eilanden, het hangmat gevoel en de geur van kleurige bloemen,’ aldus Marjolein. De Bora Bay lijn heeft kleurrijke, roze en oranje illustraties met tropische bloemen en fladderende vlinders.”

Swiss Lodge geurlijn

De naam zegt het al, deze geurlijn neemt je mee naar een mooie, houten lodge. Middenin de natuur, met geuren van petitgrain en warme amber. ‘Swiss Lodge is gebaseerd op mijn favoriete plek in de Zwitserse Alpen, waar ik een paar maanden per jaar ben. Het is een combinatie van de frisheid van sparren, vers hooi en de geur van hout, waar ook ons eigen huis van gemaakt is,’ zo vertelt ze. De gele tekeningen op deze lijn bevatten de imponerende Alpen, Edelweiss en vlinders. 

Dutch Coast geurlijn

Natuurlijk kan Nederland ook niet ontbreken. In Dutch Coast staat de zandkust van Nederland centraal. In deze geurlijn kun je tonen van frisse limoen en zachte iris kunt herkennen. Marjolein: ‘Op Ameland ben ik ook graag, daar kom ik al veertig jaar. Het voelt als thuis en de geur van Dutch Coast herinnert me aan schelpen zoeken, liggen in het zand en het turen naar de eindeloze horizon met schepen in de verte.’ Op de blauwe verpakkingen van de Dutch Coast lijn zijn rustgevende illustraties te zien van helmgras, schelpen, zeemeeuwen en lila irissen.

Stiekem ben ik echt dol op alles wat met geuren voor in huis te maken heeft. Geurkaarsen, geurstokjes, homeperfume, ik krijg er nooit genoeg van en gebruik dit soort producten iedere dag. Om eerlijk te zijn was ik dan ook meteen super enthousiast over deze Moments by Marjolein Bastin home fragrance collectie. De geuren zijn natuurlijk heel persoonlijk maar ik vind ze echt fantastisch. Bora Bay is super tropisch en vind ik echt een perfecte geur voor in de zomer. Swiss Lodge is heerlijk voor de herfst en Dutch Coast vind ik echt een geur voor de winter en de lente.

Hallmark & de ‘Moments by Marjolein Bastin’ collectie

 • Hand Lotion – €9,95
 • Home Perfume – €14,95
 • Hand Soap – €9,95
 • Scented Candle – €19,95
 • Fragrance Sticks – €14,95

De ‘Moments by Marjolein Bastin’ producten zijn vanaf half oktober exclusief verkrijgbaar via DA.

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn producten! Mocht je nieuwsgierig zijn naar de geuren, neem dan zeker een kijkje bij de DA!

Welke geur uit deze collectie lijkt jou het lekkerst?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: