fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Olijfgroene, gebreide jurk van Zusss

Olijfgroene, gebreide jurk van Zusss

Heb je de herfst/wintercollectie gezien van Zusss? Oh my, geloof me, ik ben dol op die collectie. Van het merk heb ik twee jurken ontvangen, namelijk een zwarte sweaterdress en een olijfgroene, gebreide jurk. In dit artikel ga ik je de olijfgroene, gebreide jurk van Zusss laten zien. En, wat helemaal leuk is, ik mag één van jullie blij maken met deze jurk en er dus eentje weggeven. En geloof mij, dat wil je. Want deze jurk is perfect voor de herfst en winter. Wil jij weten wat je moet doen om deze jurk te winnen? Lees snel mee!

Jurk van ZUSSS

Zusss, volgens mij kennen we het merk allemaal wel. Is het niet van de kleding dan is het wel van de interieurcollectie. Ik vind het echt een onwijs leuk merk en neem eigenlijk ieder seizoen wel een kijkje op hun website om de nieuwe collectie te checken. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik een mail ontving van het merk met de vraag of ik met ze wilde samenwerken. Ja, dûh! Natuurlijk wil ik dat!

Mijn oog viel dus meteen op de Olijfgroene, gebreide jurk van Zusss. Hij is er ook in een zandkleur maar hé, zoals jullie wel weten, ik heb inmiddels echt genoeg beige in mijn kast. Ik mocht van mijzelf gewoon niet weer gaan voor beige, haha! So, olivegreen it is.

Deze jurk is gemaakt van een heerlijk zachte brei die ervoor zorgt dat de jurk lekker warm is. De jurk heeft een v-hals met een klein kraagje en een split aan de zij/onderkant van de jurk. Om je taille accent te geven zit er een gebreid ceintuur bij. Ik draag de jurk in een maat S en geloof mij, het is een prachtige jurk en hij zit zo lekker comfy. Ik combineer de jurk met een panty en beige- of cognackleurige laarsjes. Een perfecte match bij het olijfgroen! Jeetje, wat ben ik blij met deze jurk. Sinds ik hem heb, heb ik hem al meerdere keren gedragen en dat zegt al genoeg!

ZUSSS winactie

Yes! Het allerleukste is dus dat ik één van jullie ook blij mag maken met deze prachtige Olijfgroene, gebreide jurk van Zusss. Wat moet je hiervoor doen?

🌟 Winactie t.w.v. €89,95Hoe doe je mee?
1. Volg @zusss en mij op instagram
2. Laat mij in de comments weten waarom jij deze jurk wilt winnen
3. Tag 2 personen die dit ook absoluut kunnen gebruiken!

Extra kans maken? Deel dan mijn post in jouw stories!

LET OP: DE WINACTIE LOOPT VIA INSTAGRAM!

Succes! X

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: