fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Mijn favoriete avond

Mijn favoriete avond

Het is vroeger donker, het wordt kouder buiten, we zitten in de herfst en gaan langzamerhand richting de winter. Zijn het mijn favoriete seizoenen? Absoluut niet! Ik merk altijd dat ik wat minder energie heb en minder zin heb om dingen te ondernemen. Dit bracht mij op het idee om in een artikel mijn favoriete avond te bespreken. Uiteraard in de herfst- en wintermaanden. Lees je mee? Ik ben heel benieuwd of het herkenbaar voor je is.

Onze avondroutine

Ik werk fulltime op een eventlocatie als eventmanager. Hier organiseer ik o.a. bedrijfsevenementen en bruiloften. Meestal werk ik tot 17:00/17:30 uur. Mijn werk is zo’n 10 minuten rijden van mijn huis af dus rond 17:15/17:45 uur ben ik eigenlijk altijd wel thuis. Als mijn vriend dan al thuis is dan start hij vast met koken. Indien dit niet het geval is, dan begin ik hier eigenlijk meteen aan. Gelukkig hebben wij altijd HelloFresh en is het avondeten altijd in een handomdraai op tafel getoverd. Zo ideaal!

Mijn vriend en ik eten altijd uitgebreid aan tafel. We kletsen lekker wat bij over hoe de dag is geweest en eten lekker op ons gemak. Na het avondeten ruimen we samen af en drinken we nog een kopje koffie. Dit is echt steevast onze routine. Het liefst nog met iets zoets erbij zoals een stukje chocolade of whatever. Na het avondeten wordt onze hond onrustig. Die weet natuurlijk precies wanneer het tijd is om uit te gaan dus zodra de kop koffie leeg is, is het tijd om een lekkere lange wandeling met hem te maken.

Na de avondwandeling met Spyke duik ik eigenlijk het liefst even in de douche. Ik haal dan mijn make-up eraf, doe mijn avond routine op het gebied van skincare en trek lekker een heerlijk huispak aan. Ik heb laatst een huispak besteld bij LASCANA en ben daar zo blij mee. Het is een heerlijke warme trui met een lange joggingsbroek. Zo comfy! Met dit huispak plof ik vervolgens het liefst op de bank met een grote kop zoethout thee. Lekker onder een fleecedeken.

Zowel mijn vriend als ik zijn zelfstandig ondernemer. Mijn vriend fulltime, ik niet. Mijn bedrijf run ik naast mijn fulltime baan en dat moet dus in de avonduurtjes gebeuren. Ploffen op de bank betekent voor mij dus ook altijd met een laptop op schoot. Dat vind ik overigens helemaal geen straf hoor. Ik ben het gewend en het is voor mij vaste prik. Op tv zet ik dan meestal een simpele vlog op of iets anders Nederlandstalig. Het laatste uurtje probeer ik wel echt mijn laptop weg te leggen en kijken mijn vriend en ik meestal nog even een serie op Netflix.

Rond 23:00 uur proberen we aanstalten te maken om naar bed te gaan. Omdat ik dan al heb gedouched en mijn skincare routine ook al heb gedaan hoef ik eigenlijk alleen nog mijn tanden te poetsen. Daarna verruil ik mijn huispak voor een pyjama of een nachthemd en dan kruipen we lekker onder de wol.

Jep, dit is hem. Mijn favoriete avond op een doordeweekse dag. Wat is jouw favoriete avond? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: