fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker Mascara

Rimmel Wonder'Volume Thrill Seeker Mascara

Rimmel Londen komt met een gloednieuwe mascara op de markt en deze belooft veel goeds. Ik heb er al ontzettend veel over gehoord en de reviews zijn echt heel positief. Dat maakt mij natuurlijk mega nieuwsgierig en misschien stiekem ook wel een tikkeltje kritisch. In dit artikel ga ik je in ieder geval alles vertellen over de Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker Mascara. Is deze mascara een musthave? Ik laat het je weten!

Rimmel Wonder'Volume Thrill Seeker Mascara

Wonder’Volume Thrill Seeker Mascara van Rimmel London

Wat mij direct opvalt is de flitsende verpakking. Eerlijk is eerlijk, het ziet er on fleek uit. Uiteraard wel in het herkenbare ‘Rimmel London’ rood. Op de verpakking staan kreten zoals Thrill Seeker en Extreme Black. Dat belooft natuurlijk veel goeds. De mascara zelf zit in een mooie, classy en slanke huls. Niets op aan te merken.

Rimmel London belooft een langdurige mascara die lengte en volume aanbrengt zonder de wimpers te verzwaren. De romige formule bestaat uit wimperliefhebbende panthenol om je wimpers zachter, gladder en sterker te laten aanvoelen. Daarnaast is de mascara klontervrij en veegvast.

Het borsteltje zelf heeft de vorm van een zandloper. In het midden is hij dus smal en aan de uiteinde breed. Ik vind dit zelf altijd ideaal bij een borsteltje omdat je dan echt alle haartjes goed kan raken vanaf de aanzet. Door het zien van het borsteltje ben ik eigenlijk meteen extra enthousiast!

Rimmel Wonder'Volume Thrill Seeker Mascara

Swatch

Op rij 1 zie je mijn wimpers zonder mascara. De middelste rij toont mijn wimpers met één laagje mascara op de bovenste wimpers. Op de onderste rij zie je mijn wimpers met een tweede laagje mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker Mascara review

Ben ik blij met deze mascara? 100% De mascara is namelijk absoluut goed zwart en hij geeft mijn wimpers lengte en volume. Ik heb het idee dat ik met gemak alle haartjes raak zonder dat ze aan elkaar plakken of dat er klonters vormen. Hij blijft gedurende de dag goed zitten en vlekt niet onder mijn ogen. Met een micellaire make-up remover is hij eenvoudig te verwijderen. Ik blijf hem de komende tijd lekker gebruiken. Top!

Deze Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker Mascara kost € 16,99 en is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en Kruidvat.

Heb jij deze mascara al gespot in de schappen?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 28 oktober 2022 / 10:29

    Leuk dat je zo enthousiast bent! Ik ben ‘m zelf nog aan het uittesten. 🙂