fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Beige coltrui van Omoda

Beige coltrui van Omoda

Twee weken geleden was ik, samen met mijn vriend, een weekendje in Breda. Wat hebben we daar genoten zeg! We overnachtten in het Ingenhousz en dat is echt een fantastisch en fotogeniek pand. Uiteraard kon ik het niet laten om hier een outfitshoot te houden. Gelukkig was mijn vriend zo lief om mij hierbij te helpen. In dit artikel laat ik je een outfit zien met mijn nieuwe beige coltrui van Omoda. Off we go! 

Beige hoed van Old Habits Die Hard

De Beige hoed van Old Habits Die Hard hebben jullie natuurlijk al voorbij zien komen op mijn blog. Wat ben ik blij met deze prachtige hoed zeg. Hij complimenteert zoveel outfits. Mocht je in Amsterdam zijn, neem dan sowieso een kijkje bij dit Amsterdamse modelabel.

Locatie: Op Prinsengracht 8, naast Pompon bloemenwinkel.

Beige Calvin Klein Trui Ck Tight Roll Neck Sweater

Oeeh en dan deze prachtige, beige coltrui. Hier ben ik echt zo blij mee! Los van het feit dat hij zit als gegoten en zo zacht is vind ik de fit van deze col echt perfect. Het is een effen beige coltrui met een zwart logo in de nek. Juist dit effect vind ik echt gaaf. In de mouw zit een split en verder is hij dus gewoon echt basic. Maar wel echt een musthave item in je kast!

Je koopt deze beige coltrui van Calvin Klein voor € 99,95 bij Omoda.

Wide leg jeans van ComeGetFashion

De jeans die ik draag is een wide leg jeans van ComeGetFashion. Deze is wel van vorig jaar dus ik durf niet te zeggen of ze hem nog hebben. Maar het is een vrij basic, blauwe spijkerbroek. Hij is high waisted en loopt dus wijd uit. Deze fit vind ik echt prachtig. Deze jeans is absoluut een van mijn favorieten.

Bronx Enkellaarsjes Next Low Cole

Last but not least, mijn prachtige enkellaarsjes van Bronx. Deze zijn ook via Omoda en deze laarsjes zijn echt prachtig. Het zijn beige, lage cowboyboots en ook deze zijn al van vorig jaar. Maar, zoals je ziet, ik ben er heel zuinig op. Ze zijn echt nog als nieuw!

Shop jij weleens bij Omoda? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

 

Delen: