fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

3 herfst fashion musthaves

3 herfst fashion musthaves

Als je het nog niet doorhad dat de herfst inmiddels begonnen is, dan heeft het weer je hier wel een reminder van gegeven. Jeetje, wat is het druilerig zeg, niet normaal. Echt even omschakelen na zo’n prachtige, zonovergoten zomer. In dit artikel bespreek ik 3 herfst fashion musthaves. Lees je met mij mee?

Zwarte, leren boots

Ja, de sandalen en slippers kunnen officieel naar zolder. Je hebt ze voorlopig echt even niet nodig. Het is tijd om weer non-stop rond te lopen met laarzen en sneakers. Ik vind zwarte leren boots absolute musthaves voor de herfst. Het liefst net boven de enkels met veters en verder lekker basic. Geloof me, je gaat heel blij zijn met zo’n paar laarsjes in je schoenenstash. Je kunt ze namelijk dragen tijdens regenachtige dagen en zijn eindeloos te combineren. Wil je een broek, een rok of een jurk aan? Gooi er zwarte boots onder en je bent ready to go! Ik spotte bij Remonte een tof paar. Je vindt ze bij bent.be en als je zoekt op Zwarte bottines dan vind je ze. Je koopt ze voor €109,95

Regenjas

Uiteraard echt 100% onmisbaar. Ik heb mijn regenjas van Didriksons alweer van zolder afgehaald. Dit is een donkergroene, lange jas met uiteraard een capuchon. Ik heb deze vorig jaar ontvangen en ben hier echt heel blij mee. Deze regenjas is namelijk lekker warm, wind- en waterdicht. Precies wat je zoekt dus! Wij hebben een hond en dan is wandelen in de regen natuurlijk iets wat er gewoon bijhoort. Het is dan dus wel fijn om een goede jas te hebben.

Een hoed

Ja, de herfst vind ik nou echt een perfect seizoen voor een mooie hoed. In mijn stash heb ik inmiddels een zwarte, cognackleurige en beige hoed. De beige hoed van Old Habits Die Hard is mijn nieuwe aanwinst. Twee weken geleden was ik bij een vriendin van mij in Amsterdam en bezochten we de winkel van dit toffe Amsterdamse modelabel. Ik was meteen helemaal weg van deze beige hoed en heb hem al een aantal keer gedragen. Super tof om outfits en hoeden te stylen. Jullie gaan hem vast nog vaak voorbij zien komen op Instagram!

Dit zijn, als je het mij vraagt, 3 herfst fashion musthaves.

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: