fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

3 series die je gezien moet hebben

3 series die je gezien moet hebben

Het is weer herfst en gelukkig hebben we nog niet te klagen wat betreft het weer. Het is alleen wel al vroeger donker en na het uitlaten van onze hond kruip ik het liefst de bank op onder een dekentje met een kop thee en een goede serie op Netflix of Videoland. Herkenbaar? Maar nu nog op zoek naar een goede serie? In dit artikel bespreek ik 3 series die je gezien moet hebben. Off we go! 

Handmaid´s Tale

Wie kent Handmaid’s Tale niet? Het is een dramaserie op Videoland. Het gaat over June die wordt opgepakt op straat, gevangen wordt genoten en gaat leven in de totalitaire staat Gilead waar vrouwen staatseigendom zijn. Haar missie is om te overleven en haar afgenomen dochter terug te vinden. Het is echt een super spannende serie waar onwijs veel bizarre dingen gebeuren. Op dit moment komt er iedere donderdagochtend een aflevering op Videoland en die kijk ik echt meteen. Zo spannend!

Jeffrey Dahmer

Ben je op zoek naar een serie die kort maar krachtig is? Een serie met 1 seizoen, 10 afleveringen en klaar is klaar? Dan zit je bij de serie Jeffrey Dahmer goed. Deze staat sinds kort op Netflix en gaat over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Het is de best bekeken Netflix-serie in de eerste week. Dit monster is een en Amerikaanse serie- en lustmoordenaar, necrofiel, kannibaal en verzamelaar van lichaams- en skeletdelen van zijn slachtoffers. De serie vertelt zijn verhaal.

Walking Dead

Oké, ik snap misschien je bedenkingen bij deze serie. Een serie vol met wandende zombies? Vreselijk! Het sprak mij ook echt absoluut niet aan. Toch bleven de tips en goede verhalen omtrent deze serie maar komen. Na een tijdje besloot ik de serie een voordeel van de twijfel te geven en was echt hooked na een paar minuten. Zowel mijn vriend als ik vinden het echt een mega goede serie! Echt een aanrader. De afleveringen van seizoen 11 staan nu op Netflix dus dat komt goed uit. Daar gaan we vanavond aan beginnen. #zinin

Heb jij nog een goede serie op Videoland of Netflix? Let me know.

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

 

Delen: