fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Hotel chique badkamer

Hotel chique badkamer

Hotelovernachtingen, ik ben er dol op! In juli genoten mijn vriend en ik van een hotelovernachting in Hotel Tiel. Wij sliepen hier in de Las Vegas Suite en geloof mij, deze suite was echt amazing. De hele styling van deze suite was echt zo on point. Ik bleef foto´s maken van deze kamer omdat ik zo geïnspireerd was. Eén ding weet ik zeker, als wij gaan verhuizen en de badkamer moet verbouwd worden dan ga ik voor een hotel chique badkamer! Ik vertel je er heel graag meer over. Lees je mee?

Luxe marmeren badkamer

Mijn droombadkamer 

Marmer met zwart en goud, dat is het thema van deze hotelbadkamer. Sowieso was ik al helemaal dol op marmer en ik vind de combinatie van wit marmer met zwart en goud echt fantastisch. In deze hotelkamer zijn de wanden betegeld met marmer. Het badkamermeubel is mat wit en de spiegel is rond en matzwart. Dit alleen al vind ik een perfecte combi. De finishing touch is wel echt het goud van de kranen en wastafels. Dit geeft de badkamer direct een mega luxe uitstraling.

Oké, to be honest. Naar mijn mening waren de wastafels wel iets te shiny. Dat was mijn enige minpuntje. Je hebt namelijk tegenwoordig een iets stijlvollere gouden kleur voor een wastafel. Ik bedoel dan meer matgoud of champagne goud. Een wastafel in deze kleur in combinatie met kranen in dezelfde kleur is wat mij betreft echt perfect!

Tsja, en op de foto zie je ook een mega shiny tegeltjeswand en een huge bubbelbad maar hé, ik geloof niet dat mijn volgende badkamer hier ruimte voor gaat hebben dus die laat ik in dit artikel even achterwege, haha! Al is een ‘normaal’ bad wel echt een must en zou dit in het wit natuurlijk perfect zijn. Een goede inloopdouche, een toilet en fonteinset toilet erbij en je hebt, naar mijn mening, een droom hotel chique badkamer! Tof dat ik, na een overnachting bij Hotel Tiel, deze inspiratie heb gekregen.

Mijn badkamer nu 

Vijf jaar geleden kochten mijn vriend en ik ons huis en hebben we dit compleet verbouwd. Ook toen hebben wij de badkamer en het toilet totaal vernieuwd. Destijds hebben we de keuze gemaakt voor hoogglans witte tegels gecombineerd met matte antraciet tegels. Het bad is wit, het toilet is wit, het wastafelmeubel is van hout en de kranen zijn chroom. Toen wij zo’n 6 jaar geleden naar badkamers gingen kijken zag je echt totaal nog geen zwarte of gekleurde kranen in de winkels en ook marmer was alles behalve on trend. Grappig hè, dat dat toch best snel veranderd? En dat ik nu een hele andere keuze zou maken qua badkamer dan toen! Neemt niet weg dat ik nog steeds bij ben met onze badkamer. Maar toch, mocht ik nu een nieuwe keuze mogen maken dan zou deze absoluut anders zijn. Dit lijkt me overigens ook helemaal niet gek. Ik denk zelfs best herkenbaar?

–> Lees ook: Expeditie Samenwonen Deel 8

Ben jij op dit moment 100% tevreden met jouw badkamer? Of zou je het toch leuk vinden om iets te veranderen?

En ik ben natuurlijk ook heel benieuwd, wat vind jij van deze hotel chique badkamer? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: