fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

10 jaar mijn rijbewijs

10 jaar mijn rijbewijs

Wajow! Vorige week kwam ik ineens tot de conclusie, ik heb 10 jaar mijn rijbewijs. Dat is best bizar en klinkt echt zooo oud, haha! In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over mijn 10 jaar rijervaring. Let’s go!

Mijn rijbewijs

Op 5 april was het zover, om half 10 in de ochtend stond ik, samen met mijn vader, op het CBR in Breda. Destijds nog in het mastbos bij De Kogelvanger. Met mijn vader? Jazeker, met mijn vader! Hij heeft namelijk een autorijschool gehad. Mijn broer en ik hebben dus allebei gezellig bij mijn vader gelest. Echt heel tof en bijzonder!

  • De foto hierboven? Yup, that’s me! Op de lesauto van papa! 

Tijdens het lessen studeerde ik ook in Breda. Vaak plande ik samen met mijn vader de lessen zo in dat ik gelijk een taxi naar school had. Mega chill! Daarnaast gingen we vaak tussendoor gezellig lunchen. Of als wij bijvoorbeeld naar een verjaardag van een nichtje of tante moesten in die periode dan reed ik gewoon en had ik weer gelijk een les gehad. Dit is hoe wij dit deden. Hoeveel lessen ik heb gehad? Ik heb dus echt totaal geen idee, haha! Maar, op mijn 18e verjaardag, in de ochtend, ging ik op examen. Dit ging echt mega goed en bij terugkomst kreeg ik te horen dat ik was geslaagd. Een smile van oor tot oor, mijn dag kon niet meer stuk!

Mijn auto’s 

Mijn eerste auto was een Toyota Aygo. Ik had deze al gekocht vóór mijn verjaardag zodat deze op de oprit stond te shinen op mijn verjaardag. Mijn rijbewijs heb ik met spoed aangevraagd dus de volgende dag, de vrijdag, mocht ik al meteen rijden in mijn nieuwe auto. Zooo vet! Ik weet nog goed dat ik toen ultieme vrijheid ervaarde en direct naar de stad ben gereden. Met een feestje bobben? Dat vond ik echt geen enkel probleem. Met een vriendin naar Amsterdam? Let’s goo! Jeetje, wat heb ik veel plezier gehad van deze auto zeg! Oh en een grappig weetje, met mijn Aygo heb ik ook mijn eerste schade gereden. Niet een beetje ook. Ik ben tegen zo’n stom, donkergroen Amsterdams paaltje aan gereden. Oeps! Even afkloppen hoor want dat was ook mijn enige schade tot nu toe.

Na 4 jaar besloot ik een nieuwe auto te kopen. Een Audi A1. Op dat moment 100% mijn droomauto. Oh my, wat was ik blij met deze wagen! Ook deze auto heb ik 4 jaar gereden. Twee jaar geleden besloot ik hem in te ruilen op een Audi Q2, de auto waar ik nu nog steeds in rijd. Hoe fan ik ook was van mijn Audi A1, hij kan toch echt niet op tegen mijn Audi Q2. Wat een upgrade. Ik vind mijn Audi Q2 echt prachtig en ik rij hier iedere dag met onwijs veel plezier mee.

  • Fun fact, ik heb dus tot nu toe drie auto’s gehad en ze waren alle drie zwart. Full black met lichtmetalen velgen. Ik spot een trend!

Ik heb nu dus 10 jaar mijn rijbewijs. Heb jij een rijbewijs? Zo ja, hoe lang heb jij jouw rijbewijs? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: