fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Prikkabel ophangen in de tuin

Prikkabel ophangen in de tuin

In de zomer zit ik, samen met mijn vriend, heel erg graag buiten. In onze tuin staat een onwijs gezellige overkapping met een heerlijke loungeset. Het is echt een onwijs gezellig hoekje waar je uit de wind zit en het lekker warm blijft. Wanneer het wat afkoelt hebben we zelfs een houthaard waar we lekker in kunnen stoken. Zo gezellig! Maar, ik miste nog één item en dat was een lichtsnoer. Zo gezegd, zo gedaan. De prikkabel ophangen in de tuin was zo gepiept. En het resultaat is zoo gezellig! Ik laat het graag aan jullie zien.

All Year Round 25 Hanglampjes – Solar Lichtsnoer – inclusief USB oplaadfunctie

Tijdens mijn zoektocht online kwam ik uit bij Enjoythesun. Dit is een webshop met allerlei verschillende soorten tuinverlichting, gespecialiseerd op solar tuindecoratie. Mijn oog viel meteen op het All Year Round lichtsnoer. Het is een lichtsnoer met zonnepaneel. Door middel van een sensor gaat de prikkabel automatisch aan zodra het buiten donker begint te worden.

De hanglampjes zijn ‘all year round’, oftewel kun je het hele jaar buiten laten hangen. Met zijn IP44 bescherming is dit lichtsnoer namelijk beschermd tegen regen & spatwater. Wel zo handig! Wanneer je in de winter last hebt van donkere dagen en het zonnepaneel niet optimaal werkt, kun je deze opladen via een USB oplaadfunctie. Je hoeft hier overigens niet het hele snoer voor los te maken. Het solar paneel klik je heel makkelijk van het snoer af en laad je binnen op via bijv. je laptop. Het duurt +/- 6 uur om hem volledig op te laden.

De prikkabel is 7,6 meter lang en heeft 25 kwalitatieve LED hanglampjes (+ 2 reserve lampjes). De snoer zelf is zwart met mooie bolletjes als lampjes. Ik ben er echt heel erg blij mee. Tot nu toe bevalt hij echt perfect, werkt naar behoren en maakt onze overkapping nog een stukje gezelliger.

10% KORTING!

Wil jij ook zo’n gezellig lichtsnoer in jouw tuin? 🌟Met de code LINDSEY10 krijg je 10% korting bij Enjoythesun

Prikkabel ophangen in de tuin? Doe het en maak het gezellig!

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: