fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

MADARA Pure Power Deodorant

MADARA Pure Power Deodorant

MADARA, voor mij een gloednieuw merk. Ik had er echt nog nooit van gehoord. Een aantal weken terug kreeg ik een persbericht binnen van dit merk. Zij hebben een uitgebreid assortiment bodycare maar mijn interesse was direct gewekt bij de MADARA Pure Power Deodorant. Inmiddels heb ik dit product een tijdje in gebruik en daarom wil ik je er in dit artikel meer over vertellen. Lees je mee?

MADARA Pure Power Deodorant

Pure Power Deodorant van MADARA

Even wat achtergrondinformatie over MADARA. Het merk heeft een eigen fabriek in Riga, Letland. De producten worden hier gemaakt met gebruik van 100% groene elektriciteit, afkomstig van hernieuwbare bronnen. MÁDARA producten zijn huidvriendelijk, biologisch afbreekbaar en vrij van agressieve chemicaliën en potentiële milieuverontreinigende stoffen. Daarnaast maakt het merk gebruik van milieubewuste verpakkingsoplossingen, waaronder post-consumer gerecyclede kunststoffen, gerecycled oceaanafval en restmaterialen van suikerriet- en houtproductie.

Met duurzaamheid zit het bij MADARA dus helemaal goed! Fijn om te zien. Ik vind het echt een fijne ontwikkeling in beautyland dat het overduidelijk zo is dat steeds meer merken hier aandacht aan besteden. Een goede zaak. Je ziet dit overigens ook echt wel terug in de vormgeving van de deodorant. Die is heel basic, lekker clean. Zonder felle kleuren of extra poespas. Ik hou ervan!

MADARA Pure Power Deodorant

Aluminiumvrije deodorant

Deze deodorant is aluminium- en aluinvrij. Hij is unisex, oftewel geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dit maakte mij meteen erg nieuwsgierig naar de geur van de deodorant maar deze is vrij neutraal. Fris en een tikkeltje poederig. Het product is verrijkt met extracten van goudsbloem, kamille, munt en salie voor een antibacterieel en verzachtend effect. De deodorant bevat innovatieve ‘smart action’-moleculen helpen de bacteriële reacties die onaangename geurtjes veroorzaken te neutraliseren zonder de natuurlijke functies van uw lichaam te verstoren.

Zoals gezegd heb ik dit product nu een aantal weken in gebruik. Dat is natuurlijk ook niet voor niets. Hij bevat echt onwijs goed! De roller is prettig in gebruik, voelt niet lang nat aan onder de oksels maar trekt lekker vlot in zonder vlekken achter te laten in kleding. De geur is dus neutraal en dat vind ik zelf altijd wel erg prettig. Gedurende de dag ruik ik geen onaangename geurtjes dus deze neutraliseert hij erg goed. Oftewel, hij doet wat hij belooft! Daarnaast geeft het duurzame aspect mij absoluut een prettig gevoel bij het gebruik van deze deodorant.

Deze MADARA Pure Power Deodorant bevat 50ml. en kost € 14,95

  • o.a. verkrijgbaar bij Madaracosmetics.nl, Douglas.nl, Vitaminstore, Bol.com en Degroenedrogist.nl

Ken jij het merk MADARA? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: