fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

Onze slaapkamer make-over

Onze slaapkamer make-over

Begin maart hebben wij onze slaapkamer een make-over gegeven. Mijn vader was zo lief om ons oude behang te vervangen voor een gloednieuw behang. Ik realiseerde mij vorige week ineens dat ik dit eigenlijk helemaal nog niet gedeeld heb op mijn blog. Wat stom! Op instagram zeker wel maar hier dus nog niet. Tijd om daar verandering in te brengen. Ben jij benieuwd naar onze slaapkamer make-over? Lees dan gezellig mee.

Mijn vriend en ik wonen sinds 5 jaar samen. We hebben destijds ons huis helemaal verbouwd en ook het interieur bepaald. Alhoewel ik nog steeds erg blij ben met ons interieur stoorde ik mij al een tijdje aan het behang op onze slaapkamer. Begin maart hebben we dit dus veranderd en jeetje, ik ben nog steeds zo blij met het resultaat.

Vijf jaar geleden kozen we voor een groen/grijs/blauw-achtig behang. Een kleur die goed stond met wit, grijs en hout en bij het Scandinavische stijltje waar wij voor hebben gekozen. Maar zoals gezegd was ik de kleur beu en wilde ik gaan voor een make-over. Na wat uurtjes op Pinterest heb ik de knoop doorgehakt en gekozen voor een beige/wit behang met marmeren print. Ik wilde gaan voor een neutrale, hotel chique achtige vibe.

Het behang kwam gelukkig heel snel binnen en diezelfde week had mijn vader tijd om te behangen. Zo fijn! Natuurlijk een super spannend moment omdat je heel erg hoopt dat het precies uitpakt zoals je in gedachte hebt. Nadat mijn vader twee banen had geplakt was ik eigenlijk al super enthousiast. Dit wordt fan-tas-tisch! Mijn vader was daarnaast ook nog eens super snel want in een ochtend was de make-over al klaar!

Essenza heeft ook nog een mooie bijdrage geleverd in de vorm van een dekbedovertrek, een deken en een sprei. Deze maken, naar mijn mening, samen met het behang echt het plaatje compleet. Ik ben onwijs blij met onze slaapkamer make-over!

  • Behang is van Photowall
  • Beddengoed en kamerjas is van Essenza
  • Schilderijen zijn van Desenio en HipOrg

Wat vind jij van onze slaapkamer make-over? Ik ben benieuwd! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: