fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Online shoppen voor de vakantie

Online shoppen voor de vakantie

Heb jij deze zomer nog een vakantie voor de boeg? Heerlijk! Wij zijn inmiddels ook aan het aftellen en kunnen niet wachten om op vakantie te gaan. Ik ben stiekem al begonnen aan het inpakken en heb al een lijstje gemaakt hier en daar. Net voordat je op vakantie gaat heb je toch altijd nog wat spulletjes nodig. Online shoppen voor de vakantie, je ontkomt er niet aan. In dit artikel vertel ik je er meer over. Let’s go! 

Vakantie verlanglijstje

“Schat, heb jij nog iets nodig voor de vakantie? Ik ben nu een lijstje aan het maken!’ Vervolgens krijg je het antwoord dat er niets nodig is tot een dag van te voren. Ineens moet er lastminute toch nog een hele lijst gekocht worden en blijk je nog lang niet ready to go voor de vakantie. Oeps!!

Deze fout is mij één keer overkomen maar daarna gelukkig nooit meer. Ik vind het vreselijk om gehaast op vakantie te gaan en ben altijd het liefst bijvoorbeeld een week van te voren al helemaal zen en onder controle. De meeste spullen voor de vakantie shop ik online en ik maak dan ook altijd eerst een vakantie verlanglijstje. Hierop plaats ik alles wat we nog nodig hebben en zodra ik overtuigd ben dat ik alles heb bestel ik het. Ideaal.

Ken je het platform Hatsa? Dit is het ideale platform om al je wannahaves die je (misschien) nog wilt kopen op te bewaren en te organiseren.

Hoe werkt het?

  • Je maakt een account op Hatsa
  • Als je een account hebt kun je verschillende shoppingboards maken waarop je je items die je leuk vind kunt bewaren.
  • Je kopieert de link van een item, plakt die op je board en Hatsa zorgt dat alle informatie netjes op je shoppingboard komt.

Het werkt voor alle webshops op het internet. Boards kunnen worden gedeeld met anderen en daarom is het platform dus ook ideaal om online te shoppen met andere. Als iedereen in het gezin een account aanmaakt kun je dus op één shoppingboard een gezamenlijk vakantie verlanglijstje maken en delen plaatsen. De app bevat ook nog eens een handige afstreepfunctie waardoor je zeker weet dat je alles hebt. Kijk, daar hou ik nou van. Functioneel, overzichtelijk en makkelijk in gebruik!

Online shoppen voor de vakantie doet iedereen. Heb jij al geshopt voor de vakantie? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 16 augustus 2022 / 21:35

    Hahaha, die last minute stress is echt herkenbaar, ik maak ook altijd lijstjes!

  2. 14 augustus 2022 / 00:43

    Super handig dit! Ik ben een grote fan van lijstjes; dit ga ik zeker eens uitproberen!