fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Essence Sensitive But Wow Volume Mascara

Essence Sensitive But Wow Volume Mascara

Zo! Het is weer hoog tijd voor een good old mascara review. Voor mijn gevoel is het echt maanden geleden! Dit bleek ook te zijn want mijn laatste mascara review was van de MAC Stack Mascara en deze is gepubliceerd begin april. Hoog tijd dus om hier verandering in te brengen. In dit artikel review ik de Essence Sensitive But Wow Volume Mascara. Benieuwd naar deze mascara? Lees dan zeker mee.

Essence Sensitive But Wow Volume Mascara

Normaliter geef ik wat achtergrondinformatie van het merk maar ik geloof niet dat dit bij essence nog nodig is. Ik denk namelijk dat iedereen dit merk wel kent. Het is een goed budget merk dat te koop is in de drogisterijen en deze Essence Sensitive But Wow Volume Mascara is een vrij nieuw product.

Lees ook –> Essence Double Trouble Mascara

De vormgeving ziet er in ieder geval weer onwijs gezellig uit. Precies zoals we van essence gewend zijn. De mascara heeft een blauw/groene huls met witte en paarse teksten. Vooral het woord ‘sensitive’ valt erg op.

Deze Essence Sensitive But Wow Volume Mascara is namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige ogen én makkelijk te verwijderen met alleen maar warm water. Ik heb zelf geen last van gevoelige ogen dus of hij hier echt tegen werkt kan ik niet testen. Maar natuurlijk ga ik wel testen of je hem goed kunt verwijderen met alleen warm water.

Door naar het mascara-borsteltje. Dit is een vrij rechttoe rechtaan borsteltje in een medium grootte. Weinig speciaals! Dit klinkt negatief maar zo bedoel ik dit helemaal niet. Om eerlijk te zijn vind ik dit soort borsteltjes juist altijd heel erg fijn. Dat belooft dus juist iets goeds!

Na het bespreken van de verpakking, de formule en het borsteltje is het tijd om de mascara te testen. Zoals ik al dacht is het borsteltje echt fijn in gebruik. Voor mijn wimpers werkt dit erg goed. Op de foto’s zie je op de bovenste twee foto’s mijn wimpers met één laagje mascara en op de onderste twee foto’s mijn wimpers met twee laagjes.

Sensitive But Wow Volume Mascara van Essence

Ik ben erg blij met deze mascara. De formule is goed zwart, hij klontert niet en separeert mijn wimpers mooi. Zoals aangegeven vind ik het borsteltje dus erg fijn in gebruik. En dan, de test! Is deze mascara te verwijderen met (lauw)warm water? Oh jazeker! Dit gaat eigenlijk best prima. Deze belofte maakt essence dus zeker waar. Al heeft een micellair water wel mijn voorkeur omdat ik mijn gezicht hier het liefst mee reinig.

Deze Essence Sensitive But Wow Volume Mascara kost € 3,59 en is verkrijgbaar bij de drogisterijen.

Heb jij deze Essence mascara al gespot in de essence schappen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: