fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Mijn plannen voor de zomervakantie

Mijn plannen voor de zomervakantie

De maatregelen die zijn aangekondigd zijn voor velen natuurlijk een flinke tegenslag. Eerlijk is eerlijk, ik baal er ook echt stevig van. Toch hoop ik wel dat deze maatregelen er in ieder geval voor gaan zorgen dat we kunnen gaan genieten van de zomervakantie. Come on, dat moet toch wel? In dit artikel vertel ik je graag over mijn plannen voor de zomervakantie. Lees je gezellig mee?

Onze zomervakantie plannen

Een vakantie boeken in corona tijd, wat is het lastig. Je weet gewoon niet waar je goed aan doet en ik denk dat we met z’n alle nog nooit zo onzeker een vakantie hebben geboekt. Irritant want we kunnen allemaal wel een heerlijke vakantie gebruiken. Het liefst natuurlijk met zo min mogelijk maatregelen!

Als je mijn blog al een tijd volgt dan weet je dat mijn vriend en ik heel graag in Zuid-Frankrijk komen. De omgeving is voor ons bekend en het voelt daar inmiddels echt als thuiskomen. Heerlijk! Aangezien het boeken van een vakantie in coronatijd gewoon heel onzeker is en veel stress oplevert hebben wij ervoor gekozen om dit risico niet te lopen. We hebben ook eigenlijk geen zin in eventuele vouchers of ander gezeur. Wij gaan gewoon weer heerlijk naar Zuid-Frankrijk en daar optimaal genieten.

Zuid-Frankrijk

Stiekem kijken we er natuurlijk nu al enorm naar uit. Sterker nog, we kunnen niet wachten. Dat moment dat je in de auto stapt en de straat uitrijdt is altijd zo leuk! Voor mij begint de vakantie dan al meteen. Ik ben nu al in mijn kast outfitjes aan het samenstellen en aan het kijken wat ik allemaal mee wil nemen. Het liefst koop ik nog wel een nieuwe bikini, want eerlijk is eerlijk, genoeg bikini’s heb je nooit! Ik heb al een aantal hele leuke gespot bij LASCANA dus daar ga ik van de week zeker even shoppen! Daarnaast kan ik ook nog wel wat leuke kledingstukken gebruiken zoals jumpsuits of mooie zomerjurken. De Franse straatjes zijn voor mij natuurlijk de perfecte setting om prachtige outfits te shooten voor Instagram. Ik zorg dan ook altijd dat ik voldoende leuke outfits bij mij heb om een voorraad content op te bouwen. Heerlijk als mijn feed dan, na een paar posts, helemaal in de Franse sferen is!

Dit zijn mijn plannen voor de zomervakantie. Oeeeh je hoort het al, ik heb er helemaal zin in en kan niet wachten! Wat zijn jouw plannen? Ik ben benieuwd! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: