fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Paarse blouse van Dress Like You

Paarse blouse van Dress Like You

Ik kijk regelmatig op weeronline en kijk dan graag 14 dagen vooruit. Dit vooruitzicht maakt mij in Nederland niet altijd happy maar vandaag zeker wel. De komende twee weken wordt er namelijk prachtig weer voorspeld. Heerlijke, warme zomerdagen met veel zon en heel erg weinig regen. Met weercijfers die niet onder de 7 uitkomen en pieken tot weercijfer 9. Dat klinkt toch fantastisch? Mijn zomergarderobe is er helemaal ready voor. In dit artikel laat ik je graag mijn nieuwe Paarse blouse van Dress Like You zien. Kijk je mee?

Dress Like You BLOUSE PAARS RIGA

Een aantal weken geleden leerde ik het merk Dress Like You kennen. Eerlijk is eerlijk, ik had er nog nooit van gehoord. Ik kreeg een mailtje van het merk met de vraag of ik het leuk vond om een aantal items te ontvangen. Nu zeg ik hier natuurlijk alleen maar ja op als de items mij aanspreken en dat was bij dit merk absoluut het geval. Inmiddels heb ik meerdere items van Dress Like You in mijn kast hangen en draag ik het merk heel erg graag!

Net voor de zomer mocht ik weer wat items shoppen en werd ik o.a. verliefd op een prachtige maxijurk in multicolor print. Daarnaast viel mijn oog ook direct op deze paarse blouse van Dress Like You. Op de foto’s op de website van Invito draagt het model de blouse dicht op een beige broek. Een hele toffe combi! Voor dit lookje besloot ik echter de blouse open te dragen op een denim short met een witte top eronder. Leuk juist dat je zo kunt afwisselen.

De blouse heeft een typische blousekraag en een doorknoopsluiting. Hij heeft een borstzakje en een verlaagde schoudernaad voor een extra casual look. Deze blouse heeft namelijk een loose fit en valt aan de achterkant langer dan aan de voorkant. Hij is dus lila/wit gestreept maar eventueel ook verkrijgbaar in groen. Je koopt de blouse nu voor € 25,- en geloof mij, dat is een hele goeie deal. Hiermee krijg je namelijk 64% korting! De originele prijs van deze blouse is €69,99!

De denimshort die ik draag is van NA-KD, de witte top is van Stronger en de zonnebril is van Ray-Ban.

Wat vind jij van dit lookje? En dus van deze Paarse blouse van Dress Like You?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: