fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Een heel leuk weekend

Een heel leuk weekend

Terwijl ik dit artikel zit te typen geniet ik van een kopje thee, een heerlijk kaasplankje en een mooie film op Netflix. De film heet Enola Holmes waarbij dus het zusje van Sherlock Holmes de hoofdrol speelt. Ik heb een heel leuk weekend achter de rug en ik dacht, waarom schrijf ik hier niet een artikel over? Off we go! 

Vorige week begon niet heel goed. Na een super leuke draaidag voor Kruidvat werd ik, in de avond, gevloerd door een nierbekontsteking. Ik had de hele dag al wat steken maar kon deze best prima onderdrukken met paracetamol. Dit veranderde in de avond waardoor we besloten toch even naar de huisartsenpost te rijden. Hier kreeg ik gelukkig meteen antibiotica mee en na twee dagen pijn sloeg deze gelukkig aan en ging het vrijdag al een stuk beter. Die avond besloten we echter wel lekker rustig aan te doen en hebben we een serie gebingewatched.

Zaterdagochtend heb ik wat aangerommeld in huis, hier en daar wat schoongemaakt en wat taken gedaan voor instagram en mijn blog. Ik heb een aantal campagnes lopen waar ik de previews van moest inleveren en dat heb ik netjes gedaan. Aan het einde van de ochtend ben ik boodschappen gaan doen en cadeaus gaan shoppen. In de middag hadden we namelijk een betonborrel bij vrienden die net de sleutel hebben van hun nieuwe huis. Dit was een onwijs gezellige middag en avond, echt van genoten!

In verband met mijn antibiotica was het voor mij een nuchtere avond. Eigenlijk best wel chill want ik was zondag lekker fris en fruitig. Samen met mijn vriend besloot ik een heerlijke wandeling te maken in de Loonse en Drunense Duinen met onze Mechelse herder Spyke. Wat is het hier toch heerlijk wandelen. Spyke is er altijd enorm in zijn nopjes. Na de wandeling aten we nog een ijsje en reden we terug naar huis.

Suppen met je hond

Eenmaal thuis kregen we het idee om te gaan suppen. Spyke vindt suppen fantastisch en we hebben dit afgelopen jaar ook in Frankrijk gedaan. Nu we onze eigen SUP hebben kunnen we dit natuurlijk doen waar en wanneer we willen. Zo gezegd, zo gedaan. Omgekleed, SUP in de auto en op naar het water. Het was echt onwijs leuk om met z’n drietjes te suppen.

Voorheen peddelden we altijd om en om een rondje met Spyke. Hij wilde dan, zodra je wat verder van de kant af was, nog weleens van de SUP af springen. Wij denken dat dit komt omdat hij dan naar diegene wilt die aan de kant staat. De theorie was dus om met z’n drieën op de SUP te gaan in de hoop dat Spyke er dan niet meer vanaf zou springen. En, het werkte! Doordat we lekker met zijn drietjes op de SUP waren, en er dus niemand achterbleef op de kant, was Spyke helemaal relaxed en bleef lekker rustig zitten of liggen. We hebben het echt zo naar ons zin gehad!

Je hoort het al, het was een heel leuk weekend! 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: