fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Overnachten in Hotel Tiel

Overnachten in Hotel Tiel

Afgelopen weekend hebben mijn vriend en ik genoten van een heerlijke overnachting in het Van der Valk hotel in Tiel. Wij verbleven in de luxe Las Vegas Suite en genoten van een uitgebreid drie gangen diner, lunch en welness. In dit artikel vertel ik je graag meer over dit heerlijk weekendje weg. Overnachten in Hotel Tiel, zo hebben wij het ervaren.

Las Vegas Suite in Hotel Tiel

Stiekem keken wij al een tijdje uit naar deze overnachting. Het is een samenwerking met Van der Valk Tiel en LINDOR waarvoor wij uitgenodigd waren. Ik besloot de overnachting afgelopen weekend te boeken zodat wij ons 10 jarige jubileum samen konden vieren. Een perfecte timing dus.

We sliepen niet zomaar in een kamer maar in de super luxe Las Vegas Suite. Wat een fantastische kamer is dit zeg. Echt onwijs mooi ingericht met vooral gouden en zwarte accenten. De kamer straalt absoluut luxe uit. In de kamer was een zithoek, een kingsize bed, twee televisies, een groot, rond bubbelbad en zelfs een dubbele stoomdouche. Oh en buiten nog een leuk terrasje. Echt overal was aan gedacht. Wat een mega toffe suite!

Diner bij Van der Valk

Sowieso was ik direct onder de indruk van het hotel. De lobby, de bar, alles ziet er zo luxe, mooi en spiksplinternieuw uit. Wauw! Aan het einde van de middag hebben we ingecheckt en lekker gerelaxt op de kamer. Vervolgens zijn we naar het restaurant gegaan voor een heerlijk drie gangen diner. Deze was erg goed verzorgd met alles erop en eraan. Na het diner zijn we naar het Circus Gran Casino geweest welke recht naast het hotel ligt. Daarna hebben we nog een aantal limoncello’s gedronken in de bar van het hotel.

De volgende ochtend was natuurlijk heerlijk wakker worden in de suite. Vervolgens zijn we heerlijk gaan ontbijten in het restaurant. Hier tref je echt een mega uitgebreid hotelontbijt met alles erop en eraan. Echt overal is aan gedacht. Van English Breakfast tot vers fruit, van broodjes tot croissants en allerlei beleg. Diverse drankjes, koffie, yoghurt, pancakes, ga zo maar door. Het is er echt allemaal!

Na dit heerlijke ontbijt hebben we uitgecheckt. Gelukkig mag je als hotelgast gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna. Ook na het uitchecken! We zijn dus hierna gelijk doorgegaan naar het welness gedeelte en hebben hier nog heerlijk gezwommen en genoten van de sauna.

Je hoort het al, het was echt een heerlijke get away in eigen land. Overnachten in Hotel Tiel was echt een feestje. Uiteraard was de Las Vegas Suite wel echt ge-wel-dig. Wil je een keer een lekker luxe weekendje weg? Dan zit je hier in ieder geval erg goed.

Bekijk ook mijn reel op Instagram

https://www.instagram.com/p/CgcVFPbjt4n/ 

Ben jij weleens in een Van der Valk hotel geweest? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Deze overnachting hebben wij gekregen van Van der Valk Hotel in Tiel.

Delen: