fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Nieuwe outfit van Loavies

Nieuwe outfit van Loavies

Oh yeah! Ik heb weer een nieuwe outfit van Loavies. Wat ben ik toch dol op dit merk. Zeker voor de zomer vind ik deze webshop echt een musthave! In dit artikel laat ik je heem graag deze nieuwe look zien. Voor de oplettende volgers op Instagram, je hebt hem al voorbij kunnen zien komen. Let’s go! 

Loavies Zomeroutfit

Zoals jullie inmiddels, denk ik, wel weten ben ik dol op een beige en offwhite. Eigenlijk is zwart echt nagenoeg niet meer in mijn kast te vinden. Oké, wellicht p wat basics na. Deze nieuwe outfit van Loavies is me dan ook helemaal op het lijf geschreven.

Ik draag een blouse met lange mouwen, een decolleté en een knoopsluiting. Deze blouse heeft een hele leuke bloemetjesprint met de kleuren groen, geen en lila. Helemaal lekker fleurig. De top is lekker dun en luchtig, valt cropped en zit echt als gegoten. Ik draag hem in de maat S.

De pantalons van Loavies zijn echt mijn favoriet. Ik heb ze inmiddels in diverse kleuren en draag ze geregeld. Ze zitten echt als gegoten! Ik draag een maat S en ben 1.78m. Voor mij is het dus vooral heel fijn dat de pantalons qua lengte echt perfect zijn. Een beige pantalon had ik nog niet en die heb ik dus bij deze aan mijn kledingstash toegevoegd.

Ik vind de combinatie van beige en pastel echt heel mooi. De perfecte combi voor de lente en zomer als je het mij vraagt. Onder de pantalon draag ik beide sandalen van Gina Tricot met vlechtwerk en een hakje. Dit soort schoenen zijn op dit moment ook helemaal on trend!

Je hoort het al, ik ben er blij met mijn nieuwe outfit van Loavies. Wat vind jij ervan? Let me know! 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Ik heb de items gekregen van Loavies.

Delen: