fbpx
18   35
59   260
41   85
60   178
40   227

IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50

IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50

Heerlijk genieten van de zon, dat willen we natuurlijk allemaal. Inmiddels weten we allemaal wel dat de straling van de zon schadelijk is voor onze huid en het dus belangrijk is om ons hiervoor te beschermen. Dit doen we met een SPF en ik draag bij voorkeur een SPF30 of een SPF50. In dit artikel review ik de IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50. Voor mij een nieuw merk waardoor ik extra nieuwsgierig was. Ben jij ook benieuwd? Lees dan gezellig mee!

IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50

Zonbeschermingsproducten van IK SKIN PERFECTION

Dit product van Ik Skin Perfection is vegan en 100% microplasticvrij en natuurlijk.  

SPF staat voor Sun Protection Factor en de hoogte van de SPF geeft aan hoelang je beschermd in de zon kunt zitten voordat er zonverbranding optreedt. Ik vind het zelf erg belangrijk om mijzelf goed te beschermen tegen de zon en draag daarom eigenlijk minimaal SPF30 maar bij voorkeur een SPF50.

Deze IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50 is een krachtige en hydraterende zonnecrème. Hij belooft een optimale bescherming tegen de zon en beschermt tegen zowel UVA als tegen UVB. Hij belooft de vochtbalans te herstellen en pigmentvlekken te voorkomen.

IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50

Ik vind de verpakking er echt onwijs mooi uitzien. Dit betreft zeker een zonnebescherming uit een luxer segment en dat kun je aan de verpakking absoluut zien. Het product kun je gebruiken op zowel je gezicht als je lijf.

IK SKIN PERFECTION zonnebrand review

Gelukkig is het de afgelopen tijd best wel zonnig geweest waardoor ik dit product uitgebreid heb kunnen testen. Ik vond meteen het pompsysteem echt ideaal! Dit werkt namelijk echt heel erg handig. De zonnebrand zelf is erg dun en laat zich hierdoor heel makkelijk uitsmeren. Hij voelt eigenlijk helemaal niet plakkerig of vettig aan en dat is super fijn.

Mijn mening over het product? Ik heb er eerlijk gezegd echt niets op aan te merken. Ik vind de flacon prachtig en echt ideaal in gebruik. De lotion is lekker dun, trekt snel in, laat zich makkelijk uitsmeren en ruikt heerlijk. De SPF50 is gewoon top want je bent de hele dag gewoon echt goed beschermt tegen de UVA- en UVB stralingen en ik ben dan ook, met gebruik van deze IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50, niet verbrand. Hij doet wat hij beloofd en dat kan ik natuurlijk alleen maar waarderen. Oh en ook superfijn dat hij zowel op het gezicht als op je lijf kan worden gebruikt. Zou ik dit product opnieuw kopen? Jazeker! Hij gaat in ieder geval 100% mee op vakantie.

Deze IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50 bevat 200ml., kost € 41,90 en is verkrijgbaar bij ik-skinperfection.nl

Heb jij weleens van dit merk gehoord?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50

Delen: