fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Graveerbare ketting van Finaste

Graveerbare ketting van Finaste

Vandaag zijn vriend en ik 10 jaar samen. Wow, absoluut een mijlpaal! In 10 jaar tijd hebben we zoveel meegemaakt samen. Toffe vakanties met vrienden, prachtige reizen op verschillende plekken in de wereld, een huis gekocht waar we nog steeds wonen samen met onze hond en kat. We hebben het gewoon heel fijn! Speciaal voor deze mooie mijlpaal heb ik een graveerbare ketting van Finaste laten maken. Deze laat ik je graag zien in dit artikel. Lees je mee?

Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste’. Het is een webshop met een prachtig assortiment vol sieraden, accessoires en zelfs kleding. Een groot deel van hun collectie is graveerbaar. Sterker nog, wanneer je graveerbare sieraden bij Finaste besteld is het graveren aan één kant helemaal gratis. Hoe chill is dat?

  • Wil jij jouw sieraad gegraveerd hebben aan beide kanten? Dan betaal je € 5,- extra
  • Letters A t/m Z, cijfers 0 t/m 9, een hartje en een streepje kunnen worden gegraveerd
  • De meeste sieraden zijn zowel in goud als in zilver verkrijgbaar

Graveerbare ketting van Finaste

Graveerbare naamketting van Finaste

In de webshop heb ik een naamketting en een parelketting uitgekozen. Om precies te zijn ben ik gegaan voor de ketting met initialen vintage goudkleurig. Het is een heel mooi, fijn kettinkje met kleine, subtiele bolletjes. Aan de ketting zelf hangt een muntje met prachtige details. Dit muntje kun je op de voor- en/of achterkant laten graveren en dat is precies wat ik heb gedaan. Op de voorkant heb ik de initialen S | L laten graveren. Uiteraard voor de S voor de naam van mijn vriend (Sebastian) en de L voor mijn naam. Op de achterkant heb ik de datum laten graveren dat wij verkering kregen. 25-07-2012 om precies te zijn. Mooi om deze ketting nu te dragen, precies 10 jaar later!

  • Deze naamketting met initalen kost € 39,95

Wist je dat Finaste ook sieraden voor heren in het assortiment heeft? Zowel armbanden als kettingen in het goud, zilver, leer en zwart. Voor mijn vriend heb ik ook een leren mannen armband laten graveren aan de binnenkant. Echt heel tof! 

Finaste parelketting

Ik vind het zelf altijd heel fijn om kettingen te layeren. Oftewel, er meerdere bij elkaar te dragen. Als tweede ketting viel mijn oog direct op de parelketting met kapittelsluiting goudkleurig. Een hele toffe ketting die prachtig staat in combinatie met een ketting met een hangertje. Daarnaast had ik nog geen parelketting en is het dus sowieso fijn om deze aan mijn sieradenstash toe te voegen.

  • Deze parelketting kost € 24,95

De sieraden van Finaste zijn nikkelvrij en gemaakt van verguld stainless steel. Oftewel, ze verkleuren niet! De parelketting is gemaakt van echte zoetwaterpareltjes en wordt handgemaakt in het eigen atelier van Finaste. Beide sieraden werden super snel geleverd in een prachtig sieradendoosje.

Draag jij liever zilveren of gouden sieraden? Heb jij weleens een sieraad laten graveren? Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn graveerbare ketting van Finaste.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met Finaste.

Delen: