fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30

Een tijdje terug ontving ik een persbericht van Eucerin. De kop luidde als volgt: ‘Drievoudige effectieve anti-aging met de vernieuwde Hyuluron-Filler +3x effect lijn van Eucerin.’ Het trok eigenlijk direct mijn interesse. Ik ben namelijk dol op het merk Eucerin en smeer preventief met anti-aging crème. Ik was dan ook direct super nieuwsgierig naar de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30. Naar aanleiding van het persbericht ontving ik het product in een perspakket en in dit artikel vertel ik je er graag meer over. Lees je mee?

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30

Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect Dagcrème SPF30

Het merk viert de 15e verjaardag van haar anti-age Hyaluron-Filler lijn. Daarom krijgt de lijn een make-over met de nieuwe generatie Hyaluron-Filler +3x Effect producten. De unieke formule van deze vernieuwde lijn vult, stimuleert en beschermt zodat jij keer op keer stralend voor de dag komt.

Lees ook –> Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum

Wist je dat je huid vanaf ongeveer je 25ste jaar de eerste tekenen van veroudering begint te tonen? De barrièrefunctie wordt zwakker, de stofwisselingsprocessen in de cellen worden trager en de huid verliest meer vocht en wordt minder elastisch, waardoor fijne lijntjes ontstaan. Het is dus een heel goed idee om vanaf ongeveer je 25ste preventief te smeren met anti-aging.

Drie belangrijke ingrediënten binnen de productlijn zijn:

  • Hyaluronzuur
    • Vullen; hyaluronzuur hydrateert de huid en vult rimpels op
  • Saponine
    • Stimuleren; saponine stimuleert de natuurlijke aanmaak van Hyaluronzuur door de huid
  • Enoxolone
    • Beschermen; enoxolone verlaagt de afbraak van Hyaluronzuur. Dit nieuwe ingrediënt is zeer belangrijk omdat het de vermindering van Hyaluronzuur in de huid helpt te vertragen

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème review

De Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème SPF 30 is geschikt voor alle huidtypen. De verpakking is typisch een verpakking van Eucerin. Mooi, netjes, clean en herkenbaar. Absoluut niets op aan te merken. De geur is lekker fris maar doet mij zeker ook denken aan de geur van zonnebrand. De dagcrème is wit van kleur en heeft een dunne substantie. Niet dik en vet maar juist meer wat milky. Hij laat zich makkelijk aanbrengen, smeert goed uit en trekt snel in. Hij laat totaal geen witte waas of vette laag achter. SPF 30 is op dit moment, in de zomer, natuurlijk heel wenselijk. Ik ben erg blij met deze crème op dit moment en smeer hem trouw iedere dag.

Deze Eucerin Hyaluron-Filler +3x Effect Dagcrème SPF30 bevat 50ml en kost €33,49 (online verkrijgbaar bij apotheekenhuid.nl)

Gebruik jij weleens skincare van Eucerin?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: