fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Bondi Sands Moisturiser Whipped Day Dream

Bondi Sands Moisturiser Whipped Day Dream

Bondi Sands is een merk dat voornamelijk bekend staat om hun selftan producten. Eind april kreeg ik echter een mailtje met de vraag of ik geïnteresseerd was in hun gloednieuwe Everyday Skincare lijn. Ik ben altijd erg te spreken over Bondi Sands en was naar aanleiding van het mailtje erg nieuwsgierig geworden naar de skincare. Inmiddels heb ik de verschillende producten geprobeerd en in dit artikel vertel ik je alles over de Bondi Sands Moisturiser Whipped Day Dream. Lees je mee?

Bondi Sands Moisturiser Whipped Day Dream

Everyday Skincare range van Bondi Sands

De producten van Bondi Sands zijn normaliter vrij fel gekleurd qua verpakking. Zo hebben ze felblauwe en feloranje producten in het assortiment zitten. Deze Everyday Skincare Range van Bondi Sands valt, qua vormgeving, absoluut buiten de boot. Het is qua vormgeving heel snoepig. Het deed me eigenlijk direct denken aan de welbekende suikerhartjes door de lichte pastelkleurtjes. Overigens geen kritiek hoor. Het ziet er mooi uit als je het mij vraagt.

Lees ook –> Bondi Sands Sunscreen Lip Balm

Bondi Sands Moisturiser Whipped Day Dream

Ik besloot deze Bondi Sands Moisturiser Whipped Day Dream als eerste te gaan testen omdat ik getriggerd was door het woordje whipped. Daarnaast was ik stiekem ook helemaal weg van de lila kleur. Eerlijk, het is een plaatje toch? De dagcrème zit in een knijptube en dat is wat mij betreft de meest ideale verpakking voor een crème.

Bondi Sands Whipped Moisturiser Daydream belooft een vochtinbrengende crème voor dagelijks gebruik, die direct in de huid trekt en tot 72 uur hydratatie biedt. De dagcrème is verrijkt met zonnebloemolie, citrus glauca en rozenbottelolie. Hij is geschikt voor de gevoelige huid, is ongeparfumeerd en verstopt de poriën niet.

Bondi Sands Moisturiser Whipped Day Dream

Bondi Sands dagcrème review

Let’s put that to the test. Het is een dagcrème dus de bedoeling is dat je deze crème iedere ochtend aanbrengt. Uiteraard heb ik dit netjes gedaan. De crème is inderdaad whipped. Het voelt, qua dikte, een beetje aan als een luchtige kwark. Echt alsof het een opgeklopte dagcrème is. Hierdoor laat het product zich makkelijk over de huid verdelen en trekt hij lekker snel in. Qua werking is deze dagcrème absoluut fijn. Na gebruik voelt mijn huid gedurende de dag verzorgd en gehydrateerd vind. Wat ik wel echt een minpunt vind is de geur. Deze vind ik gewoon echt niet lekker en zorgt ervoor dat ik de crème niet heel graag gebruik. Om eerlijk te zijn zou ik hem puur hierdoor niet opnieuw kopen.

Deze Bondi Sands Moisturiser Whipped Day Dream bevat 50ml., kost €14,99 en is o.a. te koop bij Douglas.

Heb jij weleens een product van Bondi Sands gebruikt?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Bondi Sands Moisturiser Whipped Day Dream

Delen: