fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+

Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+

Zo nu en dan ontvang ik een pakketje van Bondi Sands. Ik ken ze vooral van de zelfbruiners maar in het laatste pakket dat ik van ze ontving zat deze Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+ Juicy Watermelon. Stiekem was ik hier ongelofelijk nieuwgierirg naar. Daarnaast kwam hij ook nog eens als geroepen aangezien ik bijna op vakantie ga en natuurlijk hoop op heerlijke, zonovergoten dagen. Anyways, wil jij alles weten van deze Lip Balm van Bondi Sands? Lees dan zeker mee.

Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+ Juicy Watermelon

Om eerlijk te zijn was ik al verkocht toen ik ‘Juicy Watermelon’ las. Geloof me, ik ben echt dol op meloen. Ik heb al vaker een lipbalsem gehad in de geur/smaak watermeloen en was hier echt helemaal verslaafd aan. Dit is niet zomaar een lippenbalsem maar eentje met SPF50! Ideaal want deze lippenbalsem beschermt je lippen dus tegen de schadelijke stralingen van de zon. Perfect tijdens de vakantie. Eigenlijk is het dus een zonnebrand voor je lippen met een watermeloen twist. Nice!

Deze lippenbalsem zit dus in een knalroze verpakking. Lekker tropisch! Het valt in ieder geval lekker op, vind je niet? De lippenbalsem zelf zit in een tubetje met een schuin afgesneden tuitje waardoor je het product makkelijk aanbrengt op de lippen. Naast dat deze lippenbalsem je lippen beschermt tegen de schadelijke stralingen van de zon belooft hij je lippen ook te hydrateren, te voeden en zacht aan te laten voelen. Let’s put that to the test! 

Het product zelf is een vrij dikke balm. Niet zo dik als op een stick maar het voelt in ieder geval prettig aan. Mij valt natuurlijk gelijk de watermeloen op, tsja en daar ben ik gelijk heel enthousiast over. Daarnaast is het gewoon inderdaad een hele fijne balm die mijn lippen gehydrateerd en zacht aan laat voelen. Deze neem ik in ieder geval zeker mee op vakantie aangezien ik het een prettig idee vind dat deze Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+ bevat.

  • Goed om te weten: Deze lip balm is vegan en cruelty free!

Je koopt deze Bondi Sands Sunscreen Lip Balm SPF 50+ Juicy Watermelon voor € 5,40 bij o.a. Douglas.

Heb jij weleens gehoord van een lippenbalsem met SPF?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: